Tintelingen linkerkant gezicht (tong, mondhoek, wang)

  • #1

    Heb dit jaar een aantal vage klachten gehad sinds april, waaronder:
    - 2-3 x per dag gele of groene slappe ontlasting
    - pijn in ballen en liesstreek, ene moment links, andere moment rechts
    - pijn in onderrug
    - verminderde eetlust
    - ontzettend misselijk

    Testen gedaan:
    - vrij complete bloedwaardentest
    - nogmaals bloedtest leverwaarden
    - nogmaals bilirubine test

    Daarnest een buikecho gehad waarop geen afwijkingen gevonden zijn.

    Test 2 (leverwaarden) liet verhoogde bilirubine zien (23), test 3 (bilirubine) was dit gedaald tot 18. Eind juni zijn de bovengenoemde klachten uiteindelijk gekgenoeg weggetrokken zonder behandeling.

    Wel sinds die tijd last van soms een flinke steek tussen de anus en de balzak in, of boven / achter de anus als ik buk of een bepaalde houding aanneem. Daarnaast al ruim een jaar last van continue doorlekken (urine), ik kan een minuut afknijpen, vaak komt er 2 minuten later toch nog een klein straaltje achteraan (in boxershort), erg irritant.

    Overigens ben ik 27 jaar en sportief ingesteld. Tot hier de (medische) achtergrondinformatie tot nu toe.

    Sinds afgelopen maandag voelt mijn tong raar, en dan vooral de linkerkant van mijn tong, die tintelt een beetje. Dit voel ik ook nog lichtelijk in mijn wang en linker mondhoek. Alsof ik een verdoving bij de tandarts heb gehad, maar deze bijna is weggetrokken, de laatste uren dat je er wat van voelt.

    Nu dacht ik niet naar kijken, al zoveel vage klachten dit jaar. Maar net onder de douche probeerde ik water uit te sproeien door mijn mond in een straaltje, klinkt gek, maar dit doe ik bijna dagelijks als ik een haar oid op de douchewand zie. Tot mijn verbazing ging dit straaltje water niet recht vooruit zoals altijd, maar mikte ik er 10cm naar rechts naast. Ik probeerde het nog eens, en nog eens... maar mijn straaltje water kon ik niet meer recht vooruit uitspugen.

    Dan lijkt het toch alsof er een stukje verslapt is, net als met een verdoving dus, maak me dan toch een beetje zorgen, dus vandaar mijn post hier.

    Wat moet ik hiermee? Huisarts ziet me alweer aankomen...

    Reageer
    #2

    Diagnose huisarts: Bell's palsy ๐Ÿ™

    Reageer
Reageer op: Tintelingen linkerkant gezicht (tong, mondhoek, wang)


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief