Brandende bovenlip

  • #1

    Ik heb sinds een week soms een brandend gevoel op mijn bovenlip. Soms is dit aan de ene kant en dan weer aan de andere kant. Soms op de rand van mijn lip, soms niet. Het is niet rood en ik heb ook geen blaasjes. Ik heb nog nooit een koortslip gehad. Wat zou dit kunnen zijn? Het gevoel komt en gaat weer

    Reageer
    #2

    Je lippen zijn ook niet schraal?

    Misschien toch een beginnende koortslip...maar dat merk je dan snel genoeg

    Reageer
    #3

    Nee geen schrale lippen...

    Reageer
    #4

    Ben ik nu besmettelijk? Ook in verband met orale seks? Ik zie niks... En het brandt ook niet de hele tijd. Misschien een paar minuutjes en dan een paar dagen niet

    Reageer
    #5

    Als het een koortslip in wording is, zou dat kunnen.

    Reageer
    #6

    Het brandt niet meer maar ik heb wel een soort jeuk in mijn keel

    Reageer
    #7

    Ik heb zo helaas geen idee wat het zou kunnen zijn....

    Reageer
    #8

    zou het een (voedsel) allergie kunnen zijn?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik kan mij nu ook herinneren dat ik vorige week een of twee dagen voor het branderige gevoel op mijn lip een brandend plekje had op de punt van mijn tong.

    Reageer
    #10

    Dat zou kunnen......

    Reageer
    #11

    Ik heb er na mijn laatste bericht geen last meer van gehad (dus ruim een week?). Nu had ik gister wel weer iets raars. Na het eten van een zak drop kreeg ik opeens een rode plek op mijn lip, links naast het midden zeg maar. Het was een rode plek echt op mijn lip van boven naar beneden en niet zozeer de op de rand. Het voelde alsof het steeds warmer werd. Niet kloppend, jeukend of brandend, maar echt een vlaag van warmte. Ik heb er meteen wat op gesmeerd, ik gebruik x-erpastick ( X-erpastick bevat de vier plantenextracten Goudsbloem, Palmboompje, Citroenmelisse en Spaanse Peper.

    ik bang ben dat ik een koortslip kan krijgen. (heb ik nog nooit gehad) Ik had deze stick al een paar keer op gedaan die dag... Daarna was de rode plek weg (ik denk binnen 10 minuten) en voelde het een beetje geirriteerd.

    Ik vraag me heel erg af of ik een koortslip heb, omdat ik bang ben mezelf en mijn partner (op andere delen) te besmetten. Zeker omdat dit al een een voorstadium van de koortslip kan gebeuren.

    De symptomen van de blaasjes enzo zijn mij bekend (deze heb ik nog niet (eerder) gehad). Maar wat voel/ zie je nu als je een koortlip op voelt komen?

    Reageer
    #12

    oja, ik had ook weer een geïrriteerd gevoel puntje van mijn tong

    Reageer
    #13

    Als het een koortslip is, zul je dat gaan merken. Er zal dan een blaasje/zweertje komen.
    Het kan natuurlijk ook gewoon een irritatie zijn.

    Reageer
    #14

    Het gevoel en de roodheid zijn sinds vrijdag weg. Alleen nu heb ik wel sinds gister een rood plekje op de binnenkant van mijn lip. Ik kan mij niet herinneren of ik hierop gebeten heb ofzo. Zou dit een koortslip kunnen zijn (dat het op een andere plek is gekomen). Ik voel er verder niks van.
    Misschien heel raar, maar ik stond gister in de badkamer en moest niezen. Ik nieste richting mijn kruis. Ik had wel een string aan, maar het kan wel op mijn liezen terecht zijn gekomen. Ik hoop niet dat mocht het een (opkomende) koortslip zijn dat ik mijzelf beneden heb besmet.

    Reageer
    #15

    Dat lijkt toch niet echt op een koortslip. Waarschijnlijk heb je er toch op gebeten.
    En als het een koortslip zou zijn kun je jezelf niet op die manier besmetten.

    Reageer
Reageer op: Brandende bovenlip


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief