Langdurig en vreemd gevoel in keel en oren

  • #1

    Vrouw, 21: Ja. Ik heb dus zo'n 9 maanden last gehad van mijn maag; niks leek te helpen en er werd niks gevonden op de echo en bij de gastroscopie. De laatste 3 maanden is er een vreemd gevoel in mijn keel bij gekomen, alsof er iets drukt in mijn mondholte. Het lijkt ook alsof de structuur daarvan wat rood en gezwollen is, maar misschien is dit normaal; ik kijk voor het eerst!
    Mijn maag gaat opeens een stuk beter nu maar die keel blijft maar zeuren. Ik voel het de hele dag en het doet vooral pijn als ik diep inadem. Soms voel ik ook steken richting mijn hals en oren, of een branderig gevoel in mijn oren. Helemaal in het begin van de klachten ben ik naar een KNO-arts geweest; die heeft er zo'n 3 minuten naar gekeken en zag niks.
    Overigens heb ik al sinds mijn 14e de ziekte van Hashimoto (schildklier-auto-immuunreactie); kan dit hiermee te maken hebben?
    Er komt veel kanker voor in mijn familie en ik begin bang te worden.
    Hoe zit het met het HPV-virus in deze context?
    Ik ben ook misschien in contact gekomen met asbest in het afgelopen jaar.
    Ik word ook niet meer ongesteld uit mezelf nu ik ben gestopt met de pil.
    Ik ben soms duizelig en voel vaak een soort 'plopjes' in mijn spieren in rust.
    Wat is er toch mis met me?

    Reageer
    #2

    Geen alledaags verhaal. Gezien het feit dat zowel aan de maag alsook aan de keel geen afwijkingen werden gevonden lijkt het dat dit alles te maken heeft met spanningen. Het lijkt daarom zinvol bij jezelf te rade te gaan en te zien wat er zoal zou kunnen zijn. Mocht het allemaal niet duidelijk zijn lijkt het mij raadzaam de hulp van een psycholoog in te roepen. Succes.
    Bram

    Reageer
Reageer op: Langdurig en vreemd gevoel in keel en oren


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief