Al 5 dagen last van mijn tong

  • #1

    Hallo iedereen,

    Ik heb maandag nacht hard op mijn tong gebeten in mijn slaap, het moet haast wel in mijn slaap zijn geweest want normaal als je op je tong bijt dan herinnert je dat wel. Al ben ik niet wakker geworden.

    Het gaat er dus om dat aan de zeikant van mijn tong een tandafdruk achtig wondje zit die erg zeer doet als ik eet, na een tijdje eten voel ik het nog erg alleen doet het minder zeer. Gisterochtend deed praten ook zeer en na een tijdje op school ging dat ook een stuk beter.

    Het is ongeveer 3mm groot en de laatste 2 dagen een beetje geel, klein beetje maar. Niet zo wit als een aft, eigenlijk niet in de buurt van wit maar het heeft iets weg van geel.

    Misschien dat iemand deze zondag wat meer kan uitleggen, anders ga ik Maandag als het nog niet geheeld is even naar de huisarts.

    Bedankt voor het antwoord.

    Reageer
    #2

    Hai, spoel een paar dagen met antibacterieel mondwater. Dan geneest het vanzelf wel weer.

    Groetjes

    Reageer
    #3

    Spoelen met kamille verzacht de pijn.

    Reageer
    #4

    Helaas is het antwoord wat laat, maar een bijtwondje van de tong geneest altijd zonder problemen binnen enige dagen. Mogelijk dat het toch een afte is en genezing daarvan duurt langer en wel 14 dagen.
    MVG Bram

    Reageer
Reageer op: Al 5 dagen last van mijn tong


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief