Zenuwpijn na eenmalig coke gebruiken?

  • #1

    Beste,

    Anderhalve week geleden heb ik een keer iets wat als cocaine is verkocht, gesnoven. Een dag later kreeg ik een drukkende diepzittende pijn in mijn rechter bovenkaak die uitstraalt naar mijn tanden en kiezen en anderzijds richting mn neus en oog. Deze pijn is niet weggegaan. Verder heb ik een bittere smaak in mijn mond gekregen die continu aanwezig is. Ten slotte heb ik in toenemende mate allerlei tintelingen in de rechterkant van mn mond maar ook in mn hals, arm, hand, been en voet aan de rechterkant.

    Kunnen deze klachten het gevolg zijn van cocaine of andere medicijnen of giffen waarmee het versneden was? En gaat dit nog over?

    Bij voorbaat dank voor jullie antwoord.

    Reageer
    #2

    Beste Em,
    Afhankelijk van wat je hebt gesnoven, is het goed mogelijk dat er een zenuw beschadiging is ontstaan. Of dit nog over gaat is moeilijk te zeggen omdat niet bekend is waarmee het versneden was. Ik raad je echter wel aan een arts op te zoeken! Wacht hier niet te lang mee.

    Reageer
Reageer op: Zenuwpijn na eenmalig coke gebruiken?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief