korst op onderlip

  • #1

    hallo, ik heb sinds een paar dagen een geelkleurige korst op mijn lip zitten. het lijkt op iets van kretenbaard maar wat kan hier het beste aan doen?
    alvast bedankt!

    Reageer
    #3

    Als het inderdaad een koortslip is, dan niet zoenen nu hè! Hartstikke besmettelijk. Ook niet anderen uit jouw glas laten drinken. Koop Zovirax of Vectavir crème, dan versnelt het genezingsproces.

    Lana

    Reageer
    #5

    haha ja dat is het nog het ergste, maar bedankt!:)

    Reageer
    #6

    Jan, echt, als het een koortslip is, heb jij dit dus gekregen door met iemand te zoenen die het Herpes virus draagt en besmettelijk was, of door uit iemands glas te hebben gedronken. Dit virus kom je nooit meer van af. Ga NIET aan je lip pulken en dan in je ogen wrijven of aan je penis zitten. Dan besmet je jezelf. Ook je vriendin zoenen of vingeren kan nu eventjes niet. Geloof me, ik heb zelf af en toe een koortslip en dat is echt geen pretje, maar ik tref maatregelen zodat ik mijn man en dochter dus echt niet besmet.

    Groetjes Lana

    ps die domme pleisters voor koortslippen plakken niet en werken ook niet. Geen geld aan spenderen. Gewoon Zovirax of koortslipcrème van 't Kruidvat smeren en je handen wassen zodat de kans dat je het vocht doorgeeft/iemand anders besmet, nihil tot nul is. Ik draag het virus al vanaf mijn 13e, ben nu 40 en mama en getrouwd, maar al mijn huisgenoten heb ik vooralsnog kunnen behoeden voor hetzelfde!

    Reageer
    #7

    Oeps, misschien een trekje van iemands sigaret gebietst? Besmet is eeuwig besmet, hoe balen ook...

    Reageer
    #8

    En, heb je al iets ondernomen?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    maar ik weet niet zeker of het een koortslip is. Want er zat eerst een snee in mijn lip en zou die ook ontstoken kunnen zijn? want zoenen heb ik de laatste tijd niet gedaan. en bij een koortslip komen er eerst toch een soort van blaasjes op je lip? en dat was bij mij niet het geval.

    Reageer
Reageer op: korst op onderlip


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief