Terugkerend bultje op tong

  • #1

    Hallo,

    ik heb al een tijd (maanden denk ik) een bultje onder mij tong dat rond en glad is. Het blijft een paar dagen zitten en verdwijnt dan weer. Na een paar dagen of een week komt het weer terug, precies op dezelfde plek. Het doet geen zeer maar is wel erg vervelend. Ik wil naar de dokter gaan maar als ik een afspraak maak is het net weer weg als ik terecht kan, vandaar dat ik het zo probeer.
    Het is geen aften.
    Ik heb een foto en wil deze graag laten zien, maar ik weet niet hoe ik deze kan uploaden hier..

    ik hoop dat U mij kunt helpen.

    Kos

    Reageer
    #2

    Hallo,

    Ik heb precies het zelfde. Het is er een paar dagen en dan weer weg. Ik vind het heel vervelend en mij doet het behoorlijk pijn.

    Ik wil graag ook weten wat het is en nog betee; hoe kom ik er vanaf?

    Reageer
    #3

    Waar zit het bultje precies?

    Reageer
    #4

    Ik heb dit ook al iets langer dan een jaar, het zit er meestal 2 weken en dan verdwijnt het weer even. ik ben al bij het ziekenhuis geweest om het weg te laten branden tenminste dat deden ze maar het komt gewoon nu nog terug. En nog wat als het er zit bijt ik het meestal stuk omdat het in de weg zit maar dat heeft ook geen zin want het zit er nog steeds. Wat kan ik ertegen doen?

    Reageer
    #5

    Ik heb van precies hetzelfde last. Bijt/druk hem ook steeds stuk maar hij lijkt iedere keer terug te komen. Is er inmiddels al een oplossing voor?

    Reageer
    #6

    Ja ik heb er nou ook heletijd last van hij Blijft maar terug komen is t geen Gekke ziekte dus ofzo??

    Reageer
Reageer op: Terugkerend bultje op tong


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief