Lippeneczeem?

  • #1

    Beste mensen!

    Ik heb nu al vanaf de winter last van droge lippen. Het begon met velletjes en ik heb zovaak gesmeerd dat ik een dubbele rode rand om mijn lippen kreeg.

    Gelukkig is het nu al wat minder geworden maar de ene dag zien mijn lippen er mooi uit maar de andere dag niet. Ik merk dat ik op mijn bovenlip hele kleine bultjes heb zitten. Dit zijn geen blaasjes. Ze jeuken en kriebelen af en toe, en vooral als in contact kom met eten of drinken.
    Onder mijn lip heb ik ook die bultjes zitten. Als ik erg lang wrijf met mijn vingers erop beginnen ze te irriteren en komt er vocht uit waardoor het meer gaat jeuken en pijn doen.

    Ook heb ik last van uitgedroogde mondhoeken.
    Ik ben al naar de dermatoloog geweest maar deze wist mij niet te vertellen wat het was. Ik moest het gewoon vet houden met Vaseline en ik heb geen allergische reacties. Ook mijn vitamines zijn in orde.

    Ik heb vaak gehoord dat het geen koortslip is maar wil wel graag weten hoe ik de pijn en of het jeukend gevoel kan minderen.

    Iemand tips?

    Reageer
Reageer op: Lippeneczeem?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief