Bloedklonters

  • #1

    Ik verlies best veel bloed tijdens mijn menstruatie. Vaak klonters als ik bvb naar het toilet ga. Mijn menstruatie duurt ook vrij lang. Zeven dagen ongeveer. Ik voel me altijd extra vermoeid en zwak als ik dit heb. Maar zijn die klonters normaal? Ik las op internet dat het wel normaal is. Maar ik heb er toch behoorlijk veel. En soms echt wel groot. Ongeveer een centimeter groot

    Reageer
    #2

    Dat is inderdaad een vrij normaal verschijnsel.
    Hoe oud ben je? Gebruik je de pil?

    Reageer
    #3

    ik ben sinds vorige dinsdag 3 januari gestopt met pil nemen
    nu sinds vandaag 09.01.2017 heb ik ze doorgekregen maar ben naar toilet geweest
    en heb een klonter met wit slijm rond verloren is dat normaal?

    zwanger zou ik niet kunnen zijn heb elke keer mijn pil genomen en correct alleen snap me der nie aan waarom mijn menstruatie  zo lang wegblijft ik ben wel sinds 9 maanden geleden bevallen van een meisje en sinds dien altij problemen gehad met mijn menstruatie ben al naar gyecoloog geweest en hij zegt dat het vrij normaal is als ze ne keer weg blijven maar langs andere kant snapt hij het ook niet echt.
    kan iemand me raad geven of dit echt wel normaal is.

    Reageer
    #4

    Ga terug naar de gynaecoloog voor verder onderzoek. Na 9 maanden zou je cyclus wel weer hersteld moeten zijn

    Reageer
    #5

    Ik heb even een vraagje over het uitblijven van de menstruatie.
    Ik ben 27 moeder van twee mooie dochters en slik nu 13 jaar de pil. Hoe mijn syclus is weet ik niet meer. Maar heb altijd netjes mijn ontrekkings bloeding op mijn derde pilloze dag. Tot september toen duurde het 9 dagen. Op mijn eerste dag weer gestart met de pil. In october geen ontrekkings bloeding gehad. Test gedaan die was negatief. Een maand afgewacht tot mijn volgende menstruatie ook die kwam niet op gang. Weer een test gedaan weer negatief. Afspraak bij de dokter gemaakt die mij adviseerde om drie maanden af te wachten en tot die tijd te stoppen met de pil. Tot op heden nog niks gehad. Elke zaterdag doe ik een test en steeds is hij negatief. Ik begin me nu zorgen te maken. Om lang verhaal kort te maken al vanaf oktober geen ontrekkingsbloeding of menstruatie gehad. Testen blijven negatief. Wat kan dit zijn en wat adviseer je mij om te doen?

    Reageer
    #6

    ik ben voor de feestdagen nog geweest en hij vertelde mij dat het vrij normaal zou zijn als ze eens weg bleven en toen was ik ook niet zwanger nu zijn de bloedingen ondertussen gedaan of altangs bijna gedaan ik heb nog amper bloedverlies.
    ik heb voor morgen een afspraak gemaakt bij de huisarts en  zal zien wa zij zegt anders weet ik het ook nie meer.
    ik heb nu wel te horen gekregen dat ik draagster ben van een syndroom kan t daar ook aan liggen of helemaal niet?

    ik ben draagster van het fragiele x syndroom.

    Reageer
    #7

    ik heb dit ook ofwel krijg ik ze ofwel helemaal niet elke keer heb ik testen gedaan en allemaal negatief weet het ook niet meer, ben al naar gynecoloog geweest en alles was in orde met mijn baarmoeder en eierstokken dus ik snap me der zelf ook niet aan.
    ben onder tussen 9 maanden geleden bevallen dus normaal zou alles terug in orde moete zijn maar dat is het dus niet.

    ik weet het ook niet meer, heb voor morgen een afspraak gemaakt bij de huisdokter hopelijk wordt ik dan wijzer.

    Reageer
    #8

    Als nou eens niet iedereen als anoniem reageerde maar een nickname gebruikte, was het makkelijker om gericht antwoord te geven.

    Anoniem 21.04 uur

    Ga naar de huisarts en vraag een verwijzing voor de gynaecoloog. Er zal toch even verder onderzoek moeten worden gedaan waarom je menstruaties plotseling uitblijven.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Dan is het verstandig om naar de gynaecoloog te gaan,misschien zit er een vleesboompje?Voor de stolling krijg je tabletjes voor,maar die hielpen bij mij totaal niet!!!8 op een dag.Vermoeidheid is logisch omdat je zoveel bloed verliest je ijzer en HB heel laag is.Roosvicéé Ferro en veel appelstroop op brood helpen goed.

    Veel succes.

    Reageer
    #10

    Zwaar bloedverlies plus een lange menstruatie kan wijzen op oestrogeendominantie. Kan je wat aan doen met natuurlijke middelen.

    Reageer
Reageer op: Bloedklonters


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief