Regels

  • #1

    Hallo,

    Ik heb seks gehad met mijn vriendin het weekend dat mijn vriendin normaal haar regels meest hebben. We hebben vrijdag seks gehad eerst een beetje zonder dan gestopt en met condoom en daarna weer beetje zonder maar gestopt om condoom aan te doen, (weet het is niet slim) er zat wel enige tijd tussen deze 2 gemeenschappen .. Nu heeft ze zondag een bruine afscheiding uit de vagina met niet zo veel buikpijn, vandaag heeft ze geen bruine afscheiding meer maar een lichtrode en niet zo fel als anders. Maar wel hoofdpijn en maagpijn. Kan het zijn dat ze zwanger is, moet wel zeggen laatste regels dat ze normaal meest hebben heeft ze haar pil doorgenomen. Heeft dit er iets mee te maken of moeten we ons zorgen beginnen maken over eventuele zwangerschap?

    Met vriendelijke groeten,

    Anoniem [b][/b]

    Reageer
    #2

    Als ik het goed begrijp gebruikt ze dus sowieso de pil... Als ze die goed gebruikt zonder er een te vergeten, is de kans op een zwangerschap sowieso nihil. De pil is er immers voor om juist niet zwanger te raken.
    Hoe lang is het geleden dat jullie seks hadden? In welke week van de strip is ze nu?

    Reageer
    #3

    Ze gebruikt de pil maar is gestopt omdat ze haar regels moest krijgen vorige zaterdag, wij hebben vrijdag seks gehad. Ze heeft zondag wel een klein beetje regels gehad maar minder fel als anders en het bloed zag er bruin uit, vandaag is het bloed lichtrood haar vorige periode heeft ze niet gehad omdat ze haar pil is blijven doornemen. We hebben vorige vrijdag seks gehad het weekend dat ze haar menstruatie moest krijgen. Met condoom alleen even seks gehad zonder condoom gestopt condoom aangedaan om dan klaar te komen in condoom

    Reageer
    #4

    Als de pil wordt gebruikt, is ze ook in de stopweek gewoon door de pil beschermd. Dus geen reden om te denken dat ze zwanger zou kunnen zijn.

    Bovendien zou ze nu ueberhaupt nog geen zwangerschapssymptomen kunnen hebben. Ze kan van zaterdag tot nu helemaal nog niet zwanger zijn. Dat duurt dan toch wel wat langer.

    Reageer
    #5

    ik heb eergisteren nacht en gister ochtend snel seks gehad voor het eerst ! Zonder condoom omdat we het niet verwachte . Hij is niet klaargekomen in mij maar ik als dat voorvocht ook invloed kan hebben .Wat moet ik doen ik moet namelijk al gister ongesteld zijn geweest. Kan ik nog iets innemen ? Of dergelijks ?

    Reageer
    #6

    Je hoeft niets te doen. Zo kort voor de menstruatie kun je sowieso niet zwanger raken. dat je menstruatie nu even uitblijft kan door de seks komen

    Reageer
Reageer op: Regels


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief