heel veel pijn menstruatie

  • #1

    Hallo,

    Ik ben 27 jaar en had eigenlijk nooit veel last van mijn menstruatie...maar de laatste tijd denk een jaar ofzo krijg ik steeds meer pijn. Ben een week vrij misselijk geweest voor mijn menstruatie week te laat kwam... Lig al drie uur wakker kan gewoon niet slapen van de pijn. Pijn stopt ook niet dat ik er weer emotioneel van word..voelt gewoon erg naar.hoe kan dit?

    Reageer
    #2

    Gebruik je de pil?
    Hoe verloopt de menstruatie zelf?
    Krijg je de klachten een week voor de menstruatie of iets eerder?
    Hoe lang duurt je cyclus?
    Waar zit de pijn?

    Reageer
    #3

    Gebruik de pil al zeker half jaar niet meer, is niet heel regelmatig en bloed tegenwoordig wel meer. Een week voor deze menstruatie had ik al last van menstruatie klachten en paar dagen ervoor misselijkheid en overgeven, dacht zelfs dat ik zwanger was...
    Weet niet precies hoe lang hij duurt volgens mij wisselt t weleens.. of gewoon 28

    De pijn zit in mijn onderbuik, vagina, bekken ook wel eens en liezen.pijn zit ook ter hoogte van mijn venusheuvel zeg maar.. Heb ook regelmatig rugpijn in t midden van mijn rug of onderrug.

    Reageer
    #4

    Misschien is het dan toch goed om bij de huisarts een verwijzing te vragen naar de gynaecoloog.

    Reageer
    #5

    Ik krijg een verwijzing naar de gynaecoloog.. en heb nu na min ongesteldheid nog steeds last is dat ook een teken ervan?

    Reageer
    #6

    Ik kan je natuurlijk niet precies vertellen wat er aan de hand is. Daar zal de gynaecoloog even naar moeten kijken.

    Reageer
    #7

    Vervelend dat je zoveel pijn hebt. Als je naar de gynocoloog gaat vraag of ze willen kijken naar cysten en of ze jou kunnen checken op endometriose. Ik ben met de zelfde klachten naar verschillende gynocologen geweest de afgelopen 6 maanden en vorige week eindelijk gehoord dat ik endometriose heb en verklevingen. Het hoeft absolute niet zo te zijn bij jou hoor!! Maar sluit het niet uit.

    Reageer
Reageer op: heel veel pijn menstruatie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief