Sinds 2 jaar onregelmatige cyclus

  • #1

    Ik ben 30 jaar en sinds 2 jaar heb ik opeens een onregelmatige cyclus.
    2 Jaar geleden ging er steeds meer tijd tussen de menstruaties zitten. Soms wel 2-3 maanden.
    Ik gebruikte al jaren de pil. Om te kijken of het weer op gang zou komen ben ik een jaar geleden gestopt met de pil. Ik werd wel weer iedere maand ongesteld. In het begin netjes op dag 28 van de cyclus. Maar na een paar maande werd ik steeds vroeger ongesteld. Er zat nog ongeveer 3,5 week tussen.
    Ik heb 2x een urine test gedaan om te kijken of ik al in de overgang zit. En deze test was 2x positief. De huisarts heeft mijn hormonen in het bloed laten testen en die waren normaal. Nu moet ik van de huisarts een paar maanden de pil slikken en daarna weer stoppen om te kijken of het weer op gang komt. Zo niet dan stuurt ze me door om verder te laten onderzoeken.
    Ik moet nog met de pil beginnen want ik moest eerst ongesteld worden. Maar dit keer duurt de cyclus weer langer. Ipv de 24 dagen van de afgelopen tijd ben ik nu pas op dag 33 ongesteld geworden.
    Zelf heb ik er niet zo'n goed gevoel over dat de pil zal helpen. Vooral omdat de klachten al begonnen zijn tijdens het pil gebruik.

    Heeft iemand hier ervaring mee? Wat kan dit zijn?
    Ik heb verder geen stress of zo.

    Reageer
Reageer op: Sinds 2 jaar onregelmatige cyclus


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief