Ineens elke 3 weken ongesteld (normaal elke 4 weken)

  • #1

    Normaal is ben ik elke 4 weken ongesteld. Heb altijd veel pijn en het duurt ongeveer 5-6 dagen. Nu sinds 2 maanden ben ik ineens elke 3 weken ongesteld en ik verlies veel meer bloed dan normaal. Moet ongeveer elk uur mijn tampon verwisselen. Heb veel kramp en pijn. Ik heb geen idee waarom het nu ineens anders is.

    Ik ben 24 en niet aan de pil. Jaren geleden heb ik de pil wel geprobeerd maar daar werd ik depressief van. Daarna de nuva ring een tijdje geprobeerd maar daar ook hetzelfde probleem. Nu al een paar jaar zonder dus het is niet dat ik ineens daarmee gestopt ben.

    Ik zou heel graag willen weten wat dit zou kunnen zijn.

    Ik hoop dat iemand mij kan helpen want ik ben in het buitenland dus het is niet zo makkelijk om naar de dokter te gaan als het niets akuut is.

    Reageer
    #2
    Reageer
    #3

    Hoi.
    Ik heb verder geen tips maar ik herken je probleem ik ben ook iedere 3 weken ongesteld en erg ziek ervan ik vind het zelf ook erg vervelend en ik ben ook 24 jaar.

    Reageer
    #4

    Je zou kunnen overwegen om de pil te gaan gebruiken of een ander anticonceptiemiddel. Overleg het eens met je huisarts.

    Reageer
Reageer op: Ineens elke 3 weken ongesteld (normaal elke 4 weken)


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief