soort voorproefje week voor menstruatie

  • #1

    Hallo iedereen.

    Ik slik al heel lang de yasmin pil, heel fijn allemaal, en nooit geen problemen.

    Nu heb ik sinds drie maanden steeds een weekend voor mn laatste pil een soort hele lichte menstruatie.

    Op woensdag is meestal mn laatse pil, en dan begint mijn menstruatie meestal die vrijdag of zaterdag erop. Nu had ik dus al een paar keer dat het weekend voor die woensdag ik heel licht begon te bloeden. Het was niet heel heftig, maar een maandverbandje was toch wel even nodig. Dit begon dan rond vrijdag, en stopte weer rond maandag of dinsdag. Ik werd dan ook wel gewoon die vrijdag erop ongesteld.

    Ook heb ik sinds een tijde opeens iets geks tijdens de menstruatie.
    Het is wat vies, maar als ik dan mijn ondergoed uit deed, of als ik ging plassen, hingen er hele slierten slijmerig bloed uit mijn vagina. Weet iemand misschien ook wat dit is? Of is dit normaal?

    Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    Bloedverlies buiten de stopweek is in principe een normaal verschijnsel ( spotting). Ook als bijwerking van de Yasmin bekend.

    Het slijmerig bloed, zijn dus delen van het baarmoederslijmvlies dat tijdens de menstruatie wordt afgestoten uit de baarmoeder.
    Ook daar is in principe niets mis mee.

    Reageer
Reageer op: soort voorproefje week voor menstruatie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief