Overgeven bij menstruatie

  • #1

    Tijdens mijn menstruatie heb ik soms zo'n pijn dat ik moet braken. Is dit normaal of heb ik dan extreem veel last? Ik kan ook nauwelijks op mijn benen staan omdat ze zo trillen.

    Graag hoor ik of er meerdere mensen zijn die dit hebben?

    Reageer
    #2

    Hai, toen ik jonger was, had ik zulke heftige krampen dat ik flauwviel van de pijn. Elke vrouw reageert dus weer anders...

    Lana

    Reageer
    #3

    Wat helpt tegen deze klachten ?

    Reageer
    #4

    Jazeker ik heb er de laatste 4 maanden meer last van en duizeligheid maar iedereen verschild

    Reageer
    #5

    @Anoniem

    Wat kan helpen tegen die klachten is goed voor je lichaam te zorgen. Was vroeger echt doodziek van de menstruatie, overgeven en diarree tegelijk en afgrijselijke pijn. Wat denk ik  heeft geholpen is betere voeding - geen suiker meer -, bepaalde supplementen als magnesium. Electromagnetische velden en slapen op metaal kan de klachten verergeren.

    Reageer
    #6

    Ik heb je soms ook last van. Dus je bent niet de enige.

    Reageer
    #7

    ook ik heb hier helaas last van .. tips?

    Reageer
    #8

    Ik heb hier ook regelmatig last van... Dan heb ik zulke heftige krampen waar ik verschrikkelijk misselijk van wordt. Ik probeer altijd zo rustig mogelijk aan te doen, afleiding te zoeken, een warme kruik gebruiken (werkt echt heel goed tegen buikpijn!) en goed te blijven eten. Verder heb ik ook wel eens gehoord van medicijnen tegen menstruatiepijnen maar daar weet ik niet veel van af..

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Je bent niet de enige, ik ook altijd.

    Reageer
    #10

    Hier elke maand overgeven en hevige krampen

    Reageer
    #11

    Ik heb sinds mijn 13e al zo veel pijn (ik ben nu bijna 17) en ik gebruik Aleve Feminax, en dan kies ik voor de pilletjes “voor menstuatie pijn” die zijn €3,90 en wauw ik kon niet geloven dat mijn rugpijn, buikpijn en mijn misselijkheid (ik kon er nooit door slapen, ik bleef ook echt bijna iedere nacht wakker wanneer ik ongesteld was) allemaal weg gingen toen ik de pilletjes in nam, dus misschien helpen de pilletjes wel (hoop het)!!

    Reageer
    #12

    Ik heb het vroeger gehad en dan een paar dagen lage rugpijn. Je voeding kan uitmaken. Beter de geraffineerde suikers vermijden en zorgen voor een evenwichtig voedingspatroon. Bepaalde vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren zijn belangrijk voor je hormonen. Stoffen als magnesium, vitamine B en D, teunisbloemolie en omega 3 zouden kunnen helpen. Ben er op die manier vanaf gekomen.

    NSAID's verstoren je hormoonhuishouding en zorgen ervoor dat je tekorten krijgt aan diverse vitaminen en mineralen, waaronder ijzer.

    Reageer
    #13

    Ik heb vandaag voor het eerst ook moeten overgeven bij hevig buikpijn

    Meestal neem ik een pil tegen de pijn

     

    Reageer
    #14

    Ik ben sowieso snel ziek en ik heb last van mijn maag als ik vettige chips of ander fast-food eet heb ik urenlang buikpijn en krampen. Heb dit nu een tijdje altijd 1 week voor en na mijn menstruatie. En tijdens. Dus ik kan eigenlijk nooit lekker fast-food meer eten. Erg jammer want ik houd er eigenlijk wel van. Ik neem meestal melatonine in en asprine als ik ga slapen. Een tampon verergert de pijn meestal maar maandverband voel ik me niet veilig. Misschien ligt het daaraan. Probeer meestal in het weekend in bed te blijven en werk uit te stellen. Soms neem ik een ziekdagje want je bent eigenlijk ziek. Pijn is pijn ookal is het maandelijks.

    Reageer
    #15

    Ik heb nu ook sinds een tijdje enorm last. Eerste paar jaar bijna nergens last van en nu sinds een jaartje veel meer, en de laatste paar keer ook kotsen, diarree en verhoging. Zoveel pijn dat ik soms denk: nooit kinderen ?

    Ben er zo erg klaar mee, maar wil liever niet aan de pil omdat dat ook niet echt gezond en natuurlijk is. Maarja als dit aan blijft houden moet ik wel.

    Nu op zoek naar natuurlijke middelen, hopelijk helpt dat. Gezonder eten en teunisbloem olie, magnesium, sulfur, pulitila.

    Reageer
Reageer op: Overgeven bij menstruatie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief