menstruatie

  • #1

    Hallo,

    Ik slik al jaren de pil en heb tijdens mijn laatste menstruatie geen bloedverlies meer.
    Enkel donkerbruin dik stevig slijm. Dit komt er uit met enig hulp tijdens het douchen. Maar het gebruik van maandverband is eigenlijk niet nodig. Enkel na het plassen wat bruin bij het afvegen. Maar geen gewone menstruatie.
    Voor de zekerheid een zwangerschapstest gedaan, deze was negatief. Herkent iemand dit of een idee wat het is? Ik heb een afspraak staat bij de dokter maar was benieuwd naar reacties. Mijn ervaring bij de dokter is vaak dat niks bijzonders is en er weinig mee gedaan word waardoor ik niet vaak bij een dokter kom, maar nu toch maar besloten te gaan.
    Ik voel me verder goed tijdens mijn stopweek wel wat klachten gehad maar die leken ook erger door dat ik me druk maakte of ik iets zou hebben. Nu ben ik er weer wat nuchterder onder en heb ik op veel plassen, en pijn in me onderrug niet echt klachten. Wel als ik erg op me onderbuik ga laten een wat vol gevoel, soms wat misselijk maar als ik er niet mee bezig ben ook geen last.

    Reageer
    #2

    ben 26 en vanaf me 12de menstruatie en 14de aan de pil.

    Reageer
    #3

    Als je al een lange tijd aan de pil bent wordt naar verloop van tijd de opbouw van je baarmoederslijmvlies voor de onttrekkingsbloeding steeds minder. Het is dus helemaal normaal. Denk dat je huisarts dat ook weer gaat zeggen. Maar schijnbaar is dat geen goed antwoord?

    Reageer
    #4

    Nou als er niks is natuurlijk altijd positief. Het ging me erom dat ik het fijn vind om van meerdere een mening te horen omdat ik zelden bij de dokter kom maar die enkele keer dat ik er kom is het nooit wat waardoor je al snel gaat denken zal toch wel niks zijn. Nu toch maar besloten om een afspraak te maken mede omdat ik een vriendin een foto had laten zien van het bruine slijm en die advieseerde om langs de dokter te gaan. Was ook een aantal keer me pil vergeten vandaar voor de zekerheid een test gedaan. Ook veel gegoogeld en daar kwam ik weinig tegen over een uit blijvende menstruatie in combi met bruin/stevig slijm dus kwam het op mij ongewoon over.

    Reageer
    #5
    Reageer
    #6

    De dokter adviseerde nogmaals een test te doen. Verder niks uitgekomen
    bedankt voor de reacties

    Reageer
Reageer op: menstruatie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief