Heftige menstruatiepijn, na mirena depri, pil geen optie, wat nu?!

  • #1

    Hallo!

    Ben 26, 2 kindjes via keizersnede zijn nu 5 en 3. Heb sinds ik ongesteld geworden ben (14) al een pijnlijke menstruatie! Lag toen al krom van de krampen. Dat ben ik toen als soort van 'normaal' gaan zien.
    Sinds ik mijn kinderen gekregen heb zijn er steeds meer klachten bij gekomen. van hoofdpijn, pijn bij het plassen, last van mijn darmen, de hele maand lang lichte menstruatie pijn, 2 weken durende menstruatie, en last van rug en bekken.
    In overleg met de huisarts ben ik toen aan de pil gegaan. (denk nu 2 jaar terug)Ben geen fan van hormonen, maar dit was ook niet draagbaar. 3 maanden geprobeerd, werd er misselijk van en heel vlak. Normaal gesproken wisselend humeur, tijdens gebruik van de pil was het alleen maar neutraal. Ook mijn libido had het dieptepunt bereikt. Klachten waren ook niet echt minder geworden.

    Na 3 maanden besloten te stoppen, en het even zo gelaten. Klachten waren weer net zo extreem als hiervoor. In het alternatieve gebied het 1 en ander geprobeerd, maar ook dit heeft niet z'n vruchten afgeworpen.

    Nu heb ik sinds ik denk een maand of 6/7 een mirena spiraaltje. In het begin was het heerlijk, bijna geen buikpijn meer, wel tijdens m'n menstruatie, maar ik hoefde niet meer 8 ibuprofen te slikken op 1 dag. Daar was ik erg blij mee. Nu merk ik al een tijdje dat mijn gevoelens lijken te verdoven. Weer heel vlak, ik kan niet meer ECHT blij zijn.. Ik lijk soms haast wel ontevreden terwijl ik eigenlijk alles heb wat m'n hartje begeerd. Ik merk dit op momenten dat ik mij zo voel, maar kan dan niet de knop omdraaien. Ben ook erg moe, snel geestelijk en lichamelijk uitgeput. Ik heb het sterke vermoeden dat dit door dit spiraaltje komt.

    Maar wat nou als ik het spiraaltje laat verwijderen...
    Dan komen de klachten hoogstwaarschijnlijk weer net zo hard terug... Wat kan ik er dan nog aan doen..??
    Voel me een beetje machteloos, waar doe ik nou goed aan.. Op deze manier kan ik niet gelukkig zijn, maar met die klachten ben ik dat ook niet, heeft iemand dit miss ook of weet iemand iets wat ik kan proberen..? Ik weet echt niet wat ik moet doen..!!(sorry voor het lange verhaal)

    Reageer
    #2

    Ik weet niet of jullie nog een kinderwens hebben, anders is steriliseren een optie...

    Reageer
    #3

    Maar is daarmee alles over??

    Reageer
Reageer op: Heftige menstruatiepijn, na mirena depri, pil geen optie, wat nu?!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief