Ongesteldheid moet komen

  • #1

    Hallo,

    Mijn naam is Lola en ben een zestien. Ik heb in de maand September voor het eerst ongeveer 4/5x seks gehad met mijn vriendje. Begin september rond de 4e/5e werd ik ongesteld en dat 5 dagen en in de maand Augustus werd ik rond de 5e ongesteld. Nu is het alweer 8 oktober en begin me zorgen te maken. We hebben het alle keren veilig gedaan, maar ik zit niet aan de pil. Alleen ik ben soort van bang dat ik niet meer ongesteld word ofzo of dadelijk nog zwanger ben wat ik absoluuut niet wil! Ik heb wel gekke gevoelens in mijn buik, soms misselijk, soms wel zon gevoel dat ik denk: oke nu word ik ongesteld, en dan is het weer niet. Ben er eigenlijk wel erg mee bezig in de hoop dat ik niet zwanger ben. Maar normaal als ik ongesteld word krijg ik gevoelige borsten maar ik heb dat ook nu niet ofzo, ik krijg ook last van puistjes als ik ongesteld ga worden, dat heb ik dan weer wel maar verder niks. Heb wel gewoon afscheiding maar niet bruin, gewoon wit.

    Ik vraag me ook af, wanneer ik me ongeveer zorgen moet maken dat ik misschien zwanger ben, zoals als ik 1 week over tijd ben ofzo. Ik hoop dat jullie iets weten, ben trouwens wel half bang om een zwangerschaps test te doen en als je een afspraak bij de dokter maakt, kost dat geld? Komen je ouders het te weten ofzo en wat gaat de dokter dan doen? Naja ik hoop dat jullie me kunnen helpen, ben er wel al tijdje meebezig, ook voor de 4e/5e dacht ik: hmm bijna ongesteld, ik hoop dat ik ongesteld word enz..

    Groetjes, Lola.

    Reageer
    #2

    Hallo Lola,
    Voor een zwangerschapstest hoef je niet naar de huisarts. Elke drogist verkoopt testjes.

    Groetjes

    Reageer
    #4

    Hallo, ja dat wist ik wel maar ik dacht weet misschien iemand wat ik heb ofzo of dat ik me zorgen moet maken of niet

    Groetjes, Lola

    Reageer
    #5

    Kennelijk ben jij rond de 5e ongesteld, en dus nu 3 dagen later... Je zou dus een test kunnen proberen. Maar als jullie het steeds veilig hebben gedaan en de condooms na afloop hebben gecontroleerd, zou ik me niet al te ongerust maken. Menstruatie komt wel vaker ietsje eerder of wat later. Kan door veel factoren beïnvloed worden.

    Groetjes

    Reageer
    #6

    Hoi Emma,

    Ja inderdaad, ik weet ook niet wat zegmaar de grens is met over tijd zegmaar normaal dat ik op de 5e ongesteld word, en dat als het op de 10e nog niet terug is ik mij zorgen moet maken.

    Ja naja, 'gecontroleert' niet echt, ik keek wel dat als die eruit kwam of er iets drupte maar ik zag niks, en de aller laatste keer was vrijdag heel kort en toen ging ik letterlijk er in knijpen (toen die hem dicht had geknoopt) en er kwam niks uit en uitrekken en nagel er langs en er kwam geen gaatje in ofzo.

    Groetjes

    Reageer
Reageer op: Ongesteldheid moet komen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief