Ringvormig weefselverlies bij pijnlijke menstruatie

  • #1

    Hoi allemaal

    Even mijn situatie. Na enige tijd te zijn gestopt ben ik ruim een maand geleden weer begonnen met de pil ivm vakantie.
    Ik heb dus doorgeslikt om niet ogesteld te worden. Ik had 2 keer ongesteld moeten worden, maar ben een paar dagen na de tweede keer weer gestopt met de pil. Al vrij snel begon het te bloeden - tot zo ver alles goed. (ik hoop dat ik een beetje duidelijk ben).

    Na een dag lichte menstruatie had ik vannacht heel veel pijn. Ik kon niet liggen, niet zitten en niet staan, dus ik heb wat pijnstillers genomen en geprobeerd te slapen. Het was heviger dan normaal, maar normaal heb ik ook al veel last.
    Vannochtend vond ik een enorme homp weefsel in mijn maandverband. Het was witkleurig met rode plekken en natuurlijk bloed eromheen. Verder ben ik nog steeds niet erg ongesteld. Dit (weefselverlies) is mij nog nooit eerder gebeurd, maar ik lees online dat het niet heel vreemd is. Alleen mijn weefsel was een bijna perfecte ring. Een donoughnut-vorm met zo'n 4 centimeter doorsnee, misschien iets meer. (ik heb hem niet gemeten ๐Ÿ˜‰ )

    Ik wil liever niet naar de dokter. Ik heb nergens meer last van (behalve lichte menstruatiepijn, minder erg dan normaal), maar ik ben wel behoorlijk geschrokken.
    Wat moet ik hiermee? Ik heb foto's maar als mensen er zo iets van kunnen zeggen plaats ik ze niet, ze zijn nogal onsmakelijk.

    Kortom, moet ik me zorgen maken of niet?

    Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    En nog een kleine aanvulling:
    Ik kan niet zwanger zijn (geweest) wegens geen seks.

    Reageer
Reageer op: Ringvormig weefselverlies bij pijnlijke menstruatie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief