Menstruatie en borstpijn aan de zijkant na de menstruatie

  • #1

    Hallo,

    De laatste maanden, ongeveer 3 maanden, lijkt het alsof mijn lichaam mij in de maling neemt.
    Normaal verga ik van de menstruatiepijn vlak voor de menstruatie en de dag dat het begint verdwijnt het langzaam.
    Nu krijg ik een week voor mijn menstruatie ontzettende pijn aan de zijkanten van mijn borsten, om de beurt, nooit allebei tegelijk, het lijkt net of je teveel hebt gerookt (en ik rook al 4 maanden niet meer), die pijn houdt aan tot na de menstruatie, een week erna ongeveer! en de dag dat de menstruatie stopt, begint de ontzettende menstruatie pijn pas in mijn onderbuik.
    Nu is het zo dat wij proberen zwanger te worden en de afgelopen maanden denk ik dan steeds dat het raak is vanwege de pijn in de borsten en het uitblijven van menstruatiepijn van te voren, maar precies op de 23e dag op het zelfde tijdstip word ik toch uit het niets weer ongesteld!
    Zijn mijn hormonen gewoon veranderd vanwege mijn leeftijd (32), neemt mijn lichaam mij in de maling omdat we zo graag een kindje willen? wie weet hier misschien wat antwoorden op?
    Groeten,
    Chantal

    Reageer
Reageer op: Menstruatie en borstpijn aan de zijkant na de menstruatie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief