slijm, oud bloed, verkeerd pilgebruik, ZWANGER?

  • #1

    hoi hoi,

    ik heb hier en daar wat megelezen op het forum, maar kon geen beantwoording op mijn vraag vinden...

    ik ben 20 en gebruik een pleistervariant van de pil.
    normaal gesproken is dit 3 keer een week plakken en dan eeen week niet, en wordt ik de 3de pleisterloze dag ongesteld.
    de laatste keer heb ik hem alleen een week langer geplakt (net als een week doorslikken bij een normale pil) alleen leekdeze pleister achteraf niet goed gezeten te hebben waardoor hij niet/niet zo goed zijn werking doet.
    in deze periode heb ik wel onveilige seks gehad omdat ik pas bij het verwijderen van de pleister zag dat hij niet helemaal goed zat.
    hierna dacht ik even, misschien ben ik wel zwanger (omdat ik op school zit niet erg gunstig, maar wel gewild bijm'n vriend en mijzelf).

    toen mijn menstruatie afgelopen woensdag (ipv dinsdag) begon was ik toch een beetje opgelucht. (het begon een beetje bruin, maar dat heb ik bijna altijd).
    alleen de volgende dag was het alleen maar doorschijnend slijm! :s (echt heel vies en dik en veel).
    hier en daar zaten af en toe (donkere)bloedklonters erin, omdat het zo onprettig voelde heb ik een tampon gebruikt, die er weerb'schoon' uitkwam. daarna heb ik een maandverband gebruikt, en die is ook redelijk schoon gebleven (klein beetje 'oud' bloed weer). zaterdag (nog weer een dag later) weer een beetje oud bloed, dus dacht dat er ook niks meef zou komen, ineens had ik zondag 'normaal' bloed. en vandaag weer niks:s (behalve een beetje oud bloed). ik heb wel af en toe het idee dat ik iets verlies, maar dit is in een inlegkruisje of maandverband niet meer te herkennen. nog meer slijm ofzo??

    voor mijn laatste week was afgelopen had ik al 3-4 dagen last van buikpijn, alsof er een mensturatie aan zat te komen, wat ik normaal niet heb voor 1-2 dagen na het aflopen van m'n laatste pil/pleisterweek.
    dit was dus al een week voor mijn 'menstruatie' begon terwijl het normaal gesproken hooguit 2 dagen eerder dan de menstruatie begint, en meestal pas op de dag zelf.
    ook had ik vanaf dat moment misselijkheidsvlagen. nu ook nog af en toe.
    en de kramp tijdens mijn 'menstruatie' deed veel meer zeervan sinds ik de pleister gebruik, hiervoor deed het wel ook vaker zeer.
    de buikpijn (vooral onder)in mijn buik is nog lang niet weg.

    owja, dit hele gezeur begon met buikpijn/pijn bij m'n navel.

    herkent iemand hier iets van??
    ik begin erg te twijfelen aan heel veel dingen namelijk.
    wat voor slijm kan het (geweest) zijn?
    kan ik zwanger zijn?
    of reageert mijn lichaam oneens zo overdreven op 1 weekje 'doorslikken'?

    groetjes een scholier

    Reageer
    #2

    vandaag ook weer zo slap, moe en misselijk als wat geweest. omdat ik in een dorp woon, zwangerschapstest besteld ipv ergens gehaald. natuurlijk gaat er dan bij het bestellen weer iets mis... dus zit daar nu nog op te wachten.

    zou ik zwanger kunnen zijn?

    kan iemand me alsjeblieft helpen!?

    Reageer
    #3

    Hallo scholier, heb je de test al binnen? En? Ik kan je helaas niet verder helpen want ik heb geen ervaring met de pleisterpil. Ik heb een hormoonstaafje in mijn arm.

    Groetjes Kimmie

    Reageer
    #4

    Hee!

    Ik heb hetzelfde als wat jij beschreef qua menstruatie. Ik maak me nu ook erg zorgen, en ben heel erg bang dat ik zwanger ben. Was jij zwanger?

    Reageer
Reageer op: slijm, oud bloed, verkeerd pilgebruik, ZWANGER?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief