Menstruatie komt niet.

  • #1

    Hallo allemaal,

    Ik ben op het moment 18 jaar en ben nu twee maanden aan de pil. Zeker afgelopen maand heb ik de pil goed geslikt, iedere dag tussen 22.00 h en 00.00 h.
    Nu heb ik afgelopen vrijdag de laatste pil geslikt en nu is het woensdag en ik ben nog steeds niet ongesteld. Wel heb ik buikpijn (zoals altijd tijdens de menstruatie) en een rommelende onderbuik. Ik heb op de de vrijdag dat ik mijn laatste pil slikte van mijn tweede strip voor het eerst seks gehad met mijn vriend. Zonder condoom.
    Mijn vriendinnen zeggen dat mijn menstruatie waarschijnlijk nog wel komt en dat het de stres is die er voor zorgt dat ik nog niet ongesteld ben. Ik zit momenteel ook voor mijn examens. Hoe groot is de kans dat ik nu zwanger ben? En hoe kan het komen dat het zo lang duurt voordat ik ongesteld ben. Na mijn eerste strip was ik na 3,5 dag ongesteld.

    Groetjes een zenuwpees.

    Reageer
    #2

    Oke vertrouw de pil toch maar..
    Toch de stress geweest.

    Reageer
    #3

    Ben je ongesteld geworden dan?

    Reageer
    #4

    Jep.. Maar normaal ben ik toch redelijk regelmatig en ik had dus eigenlijk maandag ongesteld moeten worden.

    Reageer
    #5

    Maar je zegt zelf al dat je net aan de pil bent - twee maanden - en dat je in examenstress verkeerd. Het vrouwelijk lichaam reageert op van alles wat zich afspeelt in de hersenen.

    Succes met je examen!

    Reageer
    #6

    Dankje!

    Reageer
    #7

    En bij twijfel meissie, gewoon condoom gebruiken. Scheelt ook een hoop onnodige stress. En nu slagen he, voor je examen!

    Groeten, Thijs

    Reageer
Reageer op: Menstruatie komt niet.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief