Donkerrood bloedverlies en pijn na vergeten van pil

  • #1

    Hallo,

    zo'n 11 maanden geleden ben ik bevallen van een prachtig kindje en was nog geen paar uur daarna alweer goed te been en weinig last gehad van bloedingen etc. ook de baarmoeder was na een dag alweer prima op orde volgens de arts.
    Ben gelijk na de bevalling met de "borstvoedings' pil begonnen en na zo'n 3 maanden overgestapt op de normale anticonceptie. (omdat ik moest stoppen met borstvoeding)zo'n 4 maanden na de bevalling was ik weer vrij regelmatig ongesteld dus alles verliep in principe goed.

    Maar nu ben ik dus een aantal keer door drukte mijn pil vergeten..deze week zelfs 3 dagen achter elkaar! en wordt (in tegenstelling tot voor mijn zwangerschap!) meteen de dag na mijn vergeten pil ongesteld!
    Nu is het zo erg dat ik vandaag het idee had heel erg veel te bloeden..is ook niet te stoppen, zelfs nadat ik de pil weer netjes slik nu en het bloed was vandaag ook erg donkerrood en vlokkerig! schrok er heel erg van.. ben al een paar dagen erg door de war, totaal niet mezelf, veel pijn onderin me buik en boven mijn navel (op de hoogte van de maag zeg maar). Heb veel krampen en ben al 3 dagen ziekjes thuis..

    ik weet me geen raad en ben een beetje angstig om hiervoor naar de dokter te gaan. is natuurlijk niet verstandig om de pil zo vaak te vergeten..en ook nog eens onveilig sex gehad..en ook erg veel pijn in me buik bij de sex de afgelopen paar weken..wat ik hiervoor ook nooit had!

    Kan iemand me alsjeblieft helpen??!

    Reageer
Reageer op: Donkerrood bloedverlies en pijn na vergeten van pil


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief