Zwanger ja of nee Help me!!!

  • #1

    Halo, ik ben een meisje van negetien 3 maande geleden ben ik voor het eerst met mn vriend naar bed gegaan…omdat ik vaak misselijk was en dat mn ongesteldheid anders werd…d8 ik dat ik zwanger was..dus ik heb toen 2 teste gedaan en die bleken toch alebei negatief te zijn…ik werd wel gewoon ongesteld maar egt egt heel anders…het was lichter en ik was woensdag avond op 4 nov ongesteld geworde..dat duurde heel even tot de volgende dag en toen hield het in de avond op..ik verloor geen bloed ofso…virjdag verloor ik heeel klein beetje bloed..zaterdag helemaal niks meer behalve in de avond…en zoiets heb ik egt nog nooit gehad…k heb toen een afspraak gemaakt bij mijn huisarts omdat k het niet egt vertrouwde….ik had mijn urine meegenomen…mijn huisarts was niet zo serieus vond ik zelf…ze zei van waarom denk je dat je zwanger bent…en toen heb ik alles weer verteld…toen zei zei je bent ongesteld geweest dat betekent dat je gewoon niet zwanger bent,,,ik d8 in me zelf…weet je niet dat sommige vrouwen soms tijdens hun zwangerschap bloed verliezen dat op ongesteldheid bloed lijkt…marjha ik zei dat ik het togh voor de zekerheid wilde weten…ze pakte me urine en ze liep de deur uit….niet eens 10 sec later was ze al terug en zei meteen je bent niet zwanger je hoeft je geen zorgen te maken…..aleen is de vraag nu…is er iemand die ook zoiets heeft meegemaakt die na 3 testen negatief was en togh zwanger was….mjha ik zit nog ergens mee…ze was binne 10 sec weer terug toen ze eigelijk die test moets doen….een test duurt togh niet 10 a 20 sec??? ofwel soms.??? Af en toe denk ik gewoon dat ze die test gewoon niet heeft gedaan…iedereen die ik ken zeg dat het niet klopt dat ze zo snel een test doet…ze zeggen dat het hooguit 5 min duurt…maar k weet zeker dat ze binnen 10 a 20 sec weer terug was….k vond het wel vreemd.. en voor degene die ooit een test bij de dokter heeft gedaan…hoelang duurde het bij Julie toen ze de test gingen doen voor je???...aub help me…

    Groetjes hopeloos meisje.

    heb ook Nooit de pil gebruikt..of andere medicijnen
    heb wel een onregelmatige cyclus..door stress

    Reageer
    #2

    Ik heb ook eens een test moeten doen bij de huisarts, en mocht er toen zelf bij zijn.

    En ja inderdaad dat duurde geen 10 seconden, sowieso heeft elke x meestal wel 1 min nodig om aan te geven of je zwanger bent ja of nee.

    Als ik jou was zou ik gewoon zelf nog 1 test thuis doen, zorg dat je 2 uren niet naar de wc bent geweest. Zodat als je zwanger bent er genoeg hormoon in je urine zit. Mocht er dan uit komen dat je niet zwanger bent, denk ik dat je je niet druk hoeft te maken.

    Misschien heb je er teveel aan gedacht is vandaar je ongesteldheid een beetje raar gaan doen, want dat kan komen door de stress..

    Reageer
    #3

    dankjewel...k wacht nog wel even en dan ga k de test weer eens doen

    nog bedankt groetjes

    Reageer
Reageer op: Zwanger ja of nee Help me!!!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief