al 9 jaar aan de pil,cyclus blijft onregelmatig

  • #1

    Ik slik al 9 jaar de pil maar mijn cyclus blijft onregelmatig.Ook loop ik al jaren hiervoor op en neer naar de dokter,maar die stuurt me van het kastje naar de muur en weer terug.Hij zei dat ik maar een andere pil moest slikken,ik had eerst microginon 30,hij zei dat die te licht zou zijn.ik kreeg toen triginon,ook deze pil bracht geen regelmaat.Dus na anderhalf jaar weer een andere pil,microgynon 50,en weer hielp het niet. In middels een andere dokter en die heeft me mercilon gegeven,ben nu weer een jaar verder,en nog steeds geen regelmaat. Heb inwendig onderzoek gehad bij de gyneacoloog,ook hij kon niets vreemds vinden.

    De pil zou regelmaat moeten brengen in de cyclus,maar bij mij dus niet,de meeste vrouwen zijn hooguit 5 dagen op de maand ongesteld,ik moet blij zijn als ik een dag of tien in de maand niet ongesteld ben. Nu vloei ik ook weer twee weken aan een stuk door,dat klopt toch niet??
    Soms ben ik ook 7 weken niet ongesteld,maar het gebeurt ook wel eens dat ik 5 weken aan een stuk wel ongesteld ben,heb ik nu zo'n vreemd lichaam of wat is dat nou?? Wie kan mij helpen of advies geven??Zou de pil die ik heb wel werken,ik denk het niet want dan zou mijn cyclus wel regelmatig zijn....Ik ben ten einde raad.

    Groetjes van claudia

    Reageer
    #2

    Lees deze folder van het NHG over onregelmatig bloedverlies:

    Onregelmatig vaginaal bloedverlies
    http://nhg.artsennet.nl/kenniscentrum/k_voorlichting/NHGPatientenbrieven/NHGPatientenbrief/PBU8b.htm

    Reageer
    #3
    Reageer
    #4

    ik heb alles gelezen,maar alles wat daar in staat is bij mij niet van toepassing,geen medicijnen,nooit zwanger geweest,al 5 soorten pillen gehad en geen enkele pil geeft regelmaat.ook heb ik inwendig onderzoek gehad bij de gynaecoloog,ook hij vond geen oorzaak.Toch maar weer naar de dokter denk ik,maar toch bedankt

    Reageer
    #5

    Meer berichten over 'Onregelmatige cyclus' zie:

    http://www.dokter.nl/forum/Zwanger-worden/204072-onregelmatige-cyclus.html

    Reageer
    #6

    ben jij ook te licht misschien? ik ben nl 25, en pas sinds de laatste 3 maand regelmatig ongesteld geworden, maar ik zat ook altijd op een ondergewicht, sinds een half jaar ben ik pas mooi op gewicht en nu dus ook regelmatig.

    groetjes andi

    Reageer
    #7

    als je er teveel last van heb, dan moet je stoppen. Je huisarts kan je helpen bij het kiezen van een ander soort anticonceptiemiddel.

    Reageer
Reageer op: al 9 jaar aan de pil,cyclus blijft onregelmatig


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief