Onregelmatig ongesteld

  • #1

    Hoi hoi!
    Ik zou me even voorstellen ik ben een dame van 21 jaar. Toen ik 16 werd ben ik begonnen met de prikpil! april 2015 moest ik de prikpil weer halen bij de dokter maar ben niet gegaan omdat me liefde over ging. Eind april dit jaar ben ik voor het eerst een klein beetje ongesteld geworden 1 keer maar, in mei wel een beetje meer en juni heel erg, het schommelt heel erg dan weer wel toen weer niet. Nu is het zo dat ik 15 oktober ongesteld ben geworden tot en met 13 november!! Toen was het weer rustig en sinds 27 november ben ik weer heftig ongesteld. Wie weet wat dit kan zijn? Komt het omdat ik lang aan de prikpil ben geweest? Iemand ervaring met stoppen naar de prikpil? K hoor van jullie!

    Groetjes

    Reageer
    #2

    Stoppen met de prikpil kan wel wat onregelmatigheden geven maar dat is bij jou dan toch wel erg lang. Ik zou toch even naar de huisarts gaan en een verwijzing voor de gynaecoloog vragen.

    Reageer
    #3

    Oke heeft u hier ervaring mee? Ik ben super bang dat er iets mis is ๐Ÿ™

    Reageer
    #4

    Soms kunnen er door het gebruik van de pil of de prikpil, cystes op een eierstok ontstaan, die dan invloed hebben op de eisprong en dus ook de menstruatie. Het is niet ernstig, maar er moet wel naar gekeken worden.

    Reageer
    #5

    Ik heb een afspraak gemaakt, ga er morgen naar toe. Kunt u mij vertellen wat mij te wachten staat! Groetjes

    Reageer
    #6

    Een afspraak bij de huisarts of gynaecoloog?

    Reageer
    #7

    Bij de dokter..

    Reageer
    #8

    Je moet bij de huisarts een verwijzing vragen voor de gynaecoloog. Die kan dan verder onderzoek doen

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    oke ik ben benieuwd.. het is best eng.. zit al de hele dag in spanning!
    niet wetend wat het kan zijn .

    Reageer
Reageer op: Onregelmatig ongesteld


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief