Menstruatie of miskraam?

  • #1

    Hallo allemaal,

    Ik ben de laatste maanden niet ongesteld geweest, wat uitzonderlijk is, maar bij mij vrij vaak voorkomt. Ik ben hiervoor al vrij vaak naar de gynaecoloog geweest en die ziet niks verdachts, dus dit kan geen effect hebben op mijn huidige situatie.

    Ik ben gister, na 5 maanden, weer ongesteld geworden. Alleen wijkt deze ongesteldheid flink af van mijn normale menstruatie. Ik verlies normaal flink wat bloed, maar deze keer is het erger. Het is echt veel bloed en er zitten aparte klontjes, bijna een soort vliesjes in. (sorry voor de details). Ook verga ik echt van de pijn, de krampen zijn ongelofelijk pijnlijk en veel extremer dan normaal. Ik zit hierdoor zelfs al 2 dagen thuis, terwijl ik normaal met pijnstillers de dag wel door kan komen.

    Ik had onlangs ook een zwangerschapstest gedaan, ongeveer twee weken voor deze menstruatie, maar die had een negatief resultaat. Nu ben ik ergens toch bang dat ik misschien wel zwanger zou zijn geweest, omdat ik ongeveer 1,5 maand voor de test nog seks had gehad. Mijn huisarts zegt dat ik moet wachten en even moet aankijken of de bloedingen gaan stoppen, maar eigenlijk wil ik wel weten of dit gewoon een hevigere menstruatie is of een vroegtijdige miskraam?

    Groeten,
    Samantha

    Reageer
    #2

    Die vraag kan niemand je zo beantwoorden. Tenzij je naar de gynaecoloog zou gaan.

    Reageer
Reageer op: Menstruatie of miskraam?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief