Orgasme tijdens ongesteldheid? Veroorzaakt hevige pijn

  • #1

    Heyhoihallo,

    Ik heb nogal een raar iets meegemaakt toen ik ongesteld was. Ik had een artikel gelezen dat een orgasme menstruatiepijn waarschijnlijk zal verminderen en omdat ik daar vaak last van heb dacht ik laat ik het dan maar even proberen.

    Ik had dus net mijn orgasme gehad en 15 minuten daarna voelde ik ineens menstruatiepijn opkomen maar dan wel HEEL hevig. Ik lag te janken van de pijn en het heeft 2 uur geduurd. Niks wat hielp! Paracetamol, ibuprofen, warme kruik, thee ik har echalles geprobeerd. Ik rolde in me bed om een positie te vinden om het minst pijn te hebben maar het leek alleen erger te worden. Het zat vooral in mijn onderbuik en scheen dooe naar mijn linkerbeen. Heb Toen in een positie proberen te blijven liggen voor twee uur lang en tot rust te komen. Jammerend viel ik na twee uur in slaap omdat ik doodmoe was.

    De volgende dag vond ik het wel een beetje raar en dacht dat het toeval was dat het precies gebeurde na mijn orgasme dus deed ik het nog een keer en jahoor daar kwam de aanval weer. Dit keer 1,5 uur lang.

    Mijn vraag is dus: Wat is dit? Hoe wordt dit veroorzaakt? Is er iets mis met mij?

    Ik ben namelijk bijna klaar met ongesteld zijn. Alleen nog bruine afscheiding en ik durf gewoon niet meer met mijn vriend naar bed of mezelf te bevredigen. Heeft iemand een idee?!

    Reageer
Reageer op: Orgasme tijdens ongesteldheid? Veroorzaakt hevige pijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief