Stoppen diazepam

  • #1

    Hallo hallo,

    Een vraagje; ik wilde al lange tijd stoppen met diazepam maar dit ging gewoon niet. Hoe klein ik de stapjes ook maakte, onder de 20mg werd het gewoon te heftig.
    Nu heb ik amitriptyline voorgeschreven gekregen, en ik merk dat dit alles een beetje dempt. Ik kon nu de diazepam in één keer verlagen naar 10 mg (!) en ik heb alleen wat last van sociale angst en spanningen. Niet zo erg dat ik de deur niet uit durf, maar redelijk te houden. Nu wil ik zo graag naar 5 mg diazepam maar moet ik niet even een weekje of wat wachten? Ik wil er zó graag vanaf dat ik het het liefst morgen nog wil doen, en de amitriptyline helpt me erg. Wat raden jullie aan?

    S.v.p. geen adviezen met betrekking tot een arts benaderen. Ik heb in 40 jaar tijd zoveel met artsen te maken gehad, en op psychisch vlak nóóit wat aan gehad.

    Grt, Hetty

    Reageer
    #2

    Hoelang gebruik je nu 10 mg?

    Reageer
    #3

    Dag Tandor,

    Nu bijna een week. Kan wel merken dat het best zwaar is, maar ik wil echt die 5 mg op gaan zoeken. Als ik te lang wacht ben ik bang dat ik weer omhoog ga in dosering omdat ik denk dat het toch niet lukt.

    Groetjes Hetty

    Reageer
    #4

    Ik raad je aan om toch nog even een weekje op 10 mg te blijven.

    Reageer
Reageer op: Stoppen diazepam


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief