gestopt met antidepressiva

  • #1

    Op 9/7 kreeg ik Sipralexa 10 mg van de fysiotherapeut. Ik voelde me er heel slecht bij (steken in hoofd + ongecontroleerd bewegen in armen en benen) samen met Xanax 0,50 mg Retard. Hiermee ben ik na 20 dagen gestopt. De huisarts heeft me dan Redomex 25 mg diffucaps gegeven, hetzelfde verhaal,.... Hiermee ben ik na 6 dagen gestopt uit eigen beweging,.... Voel me nu ongelooflijk slecht (steken in hoofd, duizelig, kan geen geluid verdragen, krampen in benen, gevoelloosheid in benen en schaamstreek enz,....) Kan iemand me zeggen hoelang dit duurt ? Ook omdat ik die rotzooi maar 26 dagen geslikt heb,.... ??? Ik voel me nu 10 dagen zo bar slecht,..... Help Help !

    Reageer
    #2

    In principe zou dat met 2-3 weken over moeten zijn.
    Als de klachten er na 3 weken nog steeds zijn, ga dan naar de huisarts

    Reageer
    #3

    Bedankt Tandor voor je reactie ! Weet jij wat er gaande is met mij en waarom slaagt het in hemelsnaam op mijn schaamstreek ?

    Reageer
    #4

    Ik denk dat de combinatie van de middelen niet de juiste is geweest voor jou. Je hebt nu onttekkingsverschijnselen. .

    Vraag:
    Waarom schrijft een fysiotherapeut een antidepressiva voor?
    Wat waren je klachten waarom er voor deze middelen is gekozen?
    Hoe oud ben je?

    Reageer
    #5

    Ik ben opgenomen in spoed met een hyperventilatieaanval.
    Waarom die mij dan antidepressiva voorschrijft is me een raadsel, heb me daar ook geen vragen bij gesteld,... mijn geloof in dokters is nu wel behoorlijk geschonden.
    Ik had gewoon stress van mijn werk.
    Ik ben 52 jaar oud.

    Reageer
    #6

    Dat was dan wel zwaar aangezet. Een benzodiazepine was beter geweest en ademhalingstherapie bij een fysiotherapeut.
    Maar dat is natuurlijk achteraf.

    Als je veel last blijft houden van de onttekkingsverschijnselen zou diazepam voor korte tijd een oplossing kunnen zijn om het leven wat draaglijker te maken.

    Doe eens even de test op
    http://www.dokter.nl/index.php?option=com_hyperventilatietest

    Reageer
    #7

    Hoi Tandor,

    Al effe geleden ! Ik ben op 19/8 naar spoed Gasthuisberg Leuven gegaan want de pijn was niet meer te houden,.... daar hebben ze me werkelijk binnenstebuiten gekeerd met het pijnlijke resultaat dat het helemaal niks te maken had met het stoppen van die medicijnen! Ik heb longkanker met uitzaaiingen in ruggenmergvocht,... vandaar al die nare symptomen ! Ben nu een beetje bekomen, doch kan het soms nog altijd niet geloven,....
    Toch bedankt voor je reacties.

    Reageer
    #8

    Dat is wel heel erg heftig. Ik kan me je ongeloof wel voorstellen. Dit had natuurlijk niemand zien aankomen. Houd me zo nu en da even op de hoogte over hoe het met je gaat als je dat wilt uiteraard. Ik wens je heel veel sterkte.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: gestopt met antidepressiva


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief