Lorazepam 1mg apotex

  • #1

    Graag zou ik willen weten of het is toegestaan om een voertuig te besturen als je Lorazepam gebruikt ? Normaal gebruik ik 1 mg in de ochtend en 1 mg in de avond. Het gebruik is afhankelijk hoe ik mezelf voel. Gespannen / ontspannen. Is het verboden om auto te rijden ? en hoe zit dit in het buitenland. Duitsland / Denemarken / Zweden / Noorwegen ? graag hoor ik van je.

    Reageer
    #2

    In principe is het niet toegestaan. Er zijn voor Nederland uitzonderingen.
    In het buitenland is het in ieder geval af te raden

    http://www.medicijngebruik.nl/resultaat?searchTerm=veilig+in+het+verkeer&producttypegroep=voorlichting

    Reageer
    #3

    Bedankt voor je reactie maar is het nu verboden bij gebruik te rijden. Verzekeringstechnisch? Want als je een ongeluk veroorzaakt of bij een ongval betrokken raakt ben je dan wel verzekerd en hoe zijn deze regels in het buitenland? Is dit ergens te vinden?

    Reageer
    #4

    Dat betekend dat je niet verzekerd bent en zelfs strafrechtelijk vervolgd kunt worden als er persoonlijk letsel optreedt of een dodelijk slachtoffer bij het veroorzaken van een ongeluk. Voor Duitsland gelden dezelfde regels. Voor de overige landen zal het waarschijnlijk niet anders zijn, maar dat zou je bij de betreffende ambassades/consulaten kunnen navragen.

    Reageer
Reageer op: Lorazepam 1mg apotex


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief