aminozuren

  • #1

    Hallo. Is er hier iemand die bekend is met euramin relax of Juvel-5(s-ba
    lance) Dit zou n.l.kunnen helpen bij slapeloosheid.Graag antwoord.

    Reageer
    #2

    Ik ken kende ze niet en heb er geen ervaring mee, maar ik heb ze wel even opgezocht. Het zijn beide vrij verkrijgbare voedings-supplementen die beweren dat je door gebruik ervan een betere nachtrust zult hebben.
    Wat me vooral opvalt is dat ze duur zijn in gebruik.
    Ik geloof er geen bal van, ik geloof allerlei van dat soort middeltjes niet echt. Gewoon 3x per dag gezond eten, niet te veel junkfood snacken en je hebt helemaal geen voedings-supplementen nodig.

    Dit soort middelen mag wel adverteren, maar wettelijk mogen ze geen gezondheidsclaims doen, omdat die niet clinisch bewezen zijn. Dat je er beter door kan slapen mogen ze wel beweren, dat is geen gezondheidsclaim. Of dat echt waar is, is dus niet bewezen.

    Ik zou die middeltjes dus nooit gebruiken, want ze kosten handen vol geld.
    Als je ze wilt uitproberen is dat geen probleem, ze zijn niet schadelijk, maar ik voorspel je dat ze je niet verder helpen met je slaapprobleem. Het is weggegooid geld.

    Reageer
    #3

    Mag ik vragen wie U/jij bent, dat je er zo over denkt en praat. Ik zoek een goed slaapmiddel,buiten die van de artsen om en kwam toevallig hierop .Kun je me misschien een goed slaapmiddel aanbevelen,buiten de melatonine e.d.? AUB.?

    Reageer
    #4

    Ik ben een man van bijna 50 jaar oud. Ik heb een universitaire opleiding in Chemie-Informatica (UT-Twente). Sinds 3 jaar ben ik zwaar vaat- en hartpatient en heb me voornamelijk verdiept in de medische wereld op dat vlak. Ook ben ik erg geïnteresseerd op het vlak van stofwisseling, dat sluit aan bij de scheikundige kant van mijn studie. Ik woon net over de grens in Duitsland en ben zelf dus vooral in Duitsland behandeld (en loop nog onder behandeling), medisch naar volle tevredenheid, maar informatief is het werken.

    Kort gezegd zijn er weinig goede slaapmiddelen. De middelen die u aangeeft zijn compleet ongevaarlijk, dus u kunt dat gerust proberen. Een kop warme melk voor het slapen gaan wil ook wel eens helpen, desnoods met een aspirientje of paracetamolletje. Medische slaapmiddelen die wel erg goed werken zijn over het algemeen zwaar verslavend. Lorazepam bijvoorbeeld. Dat werkt als een tit, maar je komt er heel erg moeilijk vanaf. Het wordt ook alleen op dokters-recept voorgeschreven, maar dan vaak nog veel te lang.

    Mijn tips:
    - eet regelmatig 3x per dag
    - na 16.00 uur geen koffie, cola of sport-drankjes meer nemen, want daar zit te veel caffeïne in. Koffie zonder caffeïne mag nog wel (décaffee).
    - na het avond-eten geen zoetigheid meer eten
    - slaap-therapie, dat is een soort zelf-hypnose om je te ontspannen.

    Met alle liefde leg ik je de slaap-therapie uit, dat kost niks en je hebt er niemand anders voor nodig. Ik pas het al toe sinds ik het als kind heb geleerd. Het vergt wel geduld en enige oefening. Dus zeg het maar.

    Reageer
    #5

    Dank voor je reactie. Alles wat hier geschreven staat,weet ik al en pas ik toe. Ik heb insomnie en slaap al anderhalf weinig en soms helemaal niet.Van alles al geprobeerd van drogist artikelen tot zware slaapmiddelen maar dit helpt nauwelijks.Momenteel heb ik slaaptherapie en ontspannings-therapie maar hier heb ik ook weinig baat bij.Ik weet niet,welke slaaptherapie jij hebt,maar het zal wel overeenkomen. Ik weet nu eigenlijk niet meer,wat ik moet doen of nog kan doen.Misschien helpt een rubberen hamer nog.Ha ha.

    Reageer
    #6

    Mijn slaap-therapie zal vast overeenkomen. Het is eerder ontspannings-therapie om de sores van alle dag uit je hoofd te zetten.
    Wat voor problemen ondervind je door niet of te weinig te slapen?

    Ik vind het wel goed dat je wars bent van allerlei drogerende middelen. Toch kunnen ze wel helpen en onder goede begeleiding hoeven ze niet zo verslavend te werken. Om lorazepam er nog eens bij te halen: je kunt het ook 2 keer per week gebruiken waardoor je lichaam veel minder afhankelijkheid ontwikkeld.

    Bij veel pijnstillers en slaapmiddelen geldt toch vaak dat het een weg zoeken is tussen twee kwaden. Als je helemaal niet kunt slapen kun je daar ook veel lichamelijke klachten van hebben, dus dan maar liever iets nemen dat niet goed voor je is, maar wel het liefst beperkt en onder begeleiding van een arts.

    Ik zou het niet zoeken in overbodige voedings-supplementen, want die beweren van alles dat onbewezen is. Of ze beweren: neem ons drankje X i.p.v. koffie en u zult beter slapen. Ja, dat komt niet door middeltje X, maar doordat je geen caffeïne meer inneemt. Bij een paar procent van de mensen zal het dus best wel werken en die blijven dat dan kopen. Kassa!

    Reageer
    #7

    De problemen die ik nu heb zijn vervelend,ik ben doodop,kom tot niets meer,heb moeite met concentratie,ik word ook steeds dikker terwijl ik gezond eet,heb een heel kort lontje d.w.z.heel snel geirriteerd en kwaad,weinig interesse in dingen.Ik was voor die tijd altijd vrolijk,kon alles aan en stond voor iedereen klaar. Nu van alles niets meer.Ben jij trouwens een Tukker?

    Reageer
    #8

    Ik raad je aan toch naar de huisarts te gaan.
    Als die daar niets mee doet of het afwimpeld, ga dan eens naar een andere huisarts voor een second opinion. Vraag even rond in je kenissenkring wat zij een goede huisarts vinden op dit punt.
    Dan moet je misschien wel geloven aan middeltjes die drogerend kunnen werken, maar zo snel raak je nu ook weer niet verslaafd. Iemand die verslaafd raakt aan heroïne zal toch echt een maand lang dagelijks een spuit in zijn arm moeten zetten om verslaafd te worden.
    Die middeltjes kunnen je bij lage dosering en gebruik met mate echt helpen. Liever niet natuurlijk, maar nu heb je ook geen leven.

    [i]Ben jij trouwens een Tukker?[/i]
    Ik ben in Rotterdam geboren en al mijn familie is Rotterdams.
    Op mijn 4-de ben ik naar Hengelo verhuisd en ik heb tot mijn 44-ste in Hengelo gewoond. Toen ben ik net over de grens gaan wonen, 30km over de grens. Toevallig zit ik in een Nederlandse hoek, dus veel van mijn directe buren zijn Nederlands, helaas. In de wijk is de verdeling ongeveer 30/70, 70% duitsers.
    Ik ben dus geen geboren tukker, maar ik heb er wel heel lang gewoond en een beetje plàt proaten kan ik ook wa.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    @Anoniem,

    Heb jij ook medisch verstand? Fijn hoor al dat hulp op dit forum!

    Hoezo maak je geen account aan?

    Reageer
    #10

    Op dit forum kun je geen account aanmaken.
    Dat heeft voordelen, maar ook nadelen.

    Reageer
    #11

    Op dit forum is het mogelijk om een account te maken hoor.

    Reageer
    #12

    Ja, dat moet dan maar denk ik.Ik heb best wel een fijne huisarts,maar die kan ook alleen maar helpen met pillen en praten. Erg leuk,dat je iets van jezelf verteld maar ik moet toch echt wel hard lachen, wanneer je zegt: helaas!Ik weet,dat Duitsers een andere metaliteit hebben,vriendelijker zijn,maar zo erg is het toch niet,wel? Zijn we trouwens ook nog iets van buren,want ik kom uit Borne.Nou,ik zal je niet langer ophouden.Nogmaals dank voor je raadgeving en een fijne zondag verder.Groetjes H.

    Reageer
    #13

    Hallo,

    Ik ben een man van 53 jaar en tot een maand geleden had ik veel last van mijn slaapprobleem. Ik lag de meeste nachten vaak wakker, kon de slaap niet vatten,lag maar op de klok te kijken en maakte me zorgen over het geringe aantal uren die ik nog zou hebben, als ik in slaap zou vallen.
    Via de huisarts had ik Temazepam voorgeschreven gekregen met het advies om dit een of twee keer per week ter slaapondersteuning te gebruiken, om toch maar "een beetje bij te tanken". Al snel werd me de verslavende werking duidelijk en voelde me daar niet fijn bij.
    Na een heel slechte periode van heel weinig slaap, was ik ten einde raad en heel erg moe, maar slapen, ho maar!!
    Tot ik een maand of wat geleden via internet een artikel over aminozuren en slapeloosheid las.
    Ik ben toen met dit verhaal naar de huisarts gegaan voor advies. We kwamen tot de conclusie: nooit geschoten is altijd mis.
    Na wat zoeken op internet, kwam ik bij het product Euramin Relax uit Duitsland.
    Het product zou gewenst effect hebben na acht tot tien weken, maar na een goede week, had het bij mij al resultaat op mijn lichaam, door aanmerkelijk betere nachten met slaap. Ik gebruik het nu bijna een maand en voel me na jaren ellende, een heel gelukkig mens.

    Reageer
    #14

    Ik ben een vrouw van 59 en slaap al jaren slecht, ik herken mij in de verhalen die ik heb gelezen van jullie, eigenlijk heb ook ik al van alles geprobeerd, nu kwam ik het artikel tegen over de aminozuren, Euramin Relax, terwijl ik het las dacht ik dit is het, maar ook nu lees ik weer tegenstrijdige berichten, de een gelooft er niet, weggegooid geld en de andere heeft er wel baat bij. Ik heb nu zelf zoiets, ik weet het echt niet meer help!!!!

    Reageer
    #15

    ja geef mij maar slaap therapie

    Reageer
Reageer op: aminozuren


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief