Pijn net onder ribben

  • #1

    Hallo allemaal, ik heb een vraag. Ik heb het hele internet afgestruind en ook al naar de dokter geweest, maar ik word zo gek hiervan dat dit me laatste hulpmiddel is.. ik heb sinds 2 weken enorme last in me boven rug, het zit net onder me ribben of net laatste stukje van ribben. Het ergste is als ik geslapen heb, ik word wakker met enorm veel pijn (ik slaap op mijn rug) en ik kan echt geen minuut langer blijven liggen. Omhoog komen doet ook enorm veel pijn, ik kom zelfs even in ademnood. Wat kan het inhemelsnaam zijn? Ik ben 5 jaar geleden van een paard afgevallen plat op mijn bovenrug en nu voelt het eigenlijk het zelfde. Maar nooit foto laten maken van mijn ribben. Maar lijkt me stug dat de pijn terug komt? Hoop dat iemand me antwoord kan geven. Bedankt!

    Reageer
    #2

    Ga terug naar de huisarts en vraag een verwijzing voor een orthopeed zodat er een scan van je rug gemaakt kan worden.

    Reageer
    #3

    @tandor. Ja ik wilde ook graag een scan of foto.. maar dat willen ze niet doen omdat de stralingen slecht zijn en als er wat is dat je er niks aan kan doen omdat je ribben of iets dergelijks niet in kan tapen.. dus ze sturen me telkens weg. Anders toch maar terug en eisen voor scan of foto..

    Reageer
    #4

    Omdat de stralingen slecht zijn? Zo erg is dat nou ook weer niet...je maakt niet iedere week een scan....

    Reageer
    #5

    Klopt, dan maar binnenkort terug en eisen voor een scan.. weet ik in ieder geval waar het vandaan kan komen.. bedankt voor de reactie!

    Reageer
Reageer op: Pijn net onder ribben


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief