Bijwerking doxycycline

  • #1

    Ik ben aan mijn schouder geopereerd, langdurig herstel en veel pijn gehad,leek wat beter te gaan na 2 maanden,maar nog niet helemaal pijn vrij,spieren en pezen doen geregeld pijn,volgens mijn chirurg komt dit wel goed.
    Deze week heb ik een virus onder de leden en heb daar doxycycline voor gehad,voor een week,ik merk en of het aan die medicijn ligt,weet ik niet,dat de pezen van de geopereerde schouder pijnelijker worden,heeft waarschijnelijk ook te maken dat de virus vocht onttrekt aan de spieren pezen.Wie kan mij daar meer over vertellen?!

    Reageer
    #2

    Op de allereerste plaats is het wel een beetje vreemd dat je antibiotica krijgt voor een virus. Een antibioticum werkt alleen maar tegen bacteriën.
    Ik vraag me af welk virus je dan hebt gehad als dat vocht zou onttrekken aan pezen. merkwaardig...
    Ik denk eerlijk gezegd niet dat het virus of de doxycycline de oorzaak is van toenemende klachten van de schouder.

    Reageer
    #3

    Correctie is een bacteriele infectie ,ik weet dat koorts,vocht ontrekt ook van spieren,pezen en omdat ze al gevoelig zijn...

    Reageer
    #4

    Maar dan moet er toch echt wel sprake zijn van langdurig hoge koorts. Ik zie dat zo snel nog niet gebeuren.

    Reageer
Reageer op: Bijwerking doxycycline


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief