Oxazepam

  • #1

    Hallo allemaal,

    Afgelopen juni is plotseling een hele goede vriend van mij gestorven. Zomaar, nooit meer wakker geworden. Niet ziek, niet zwak, gewoon, doodgegaan. Op zijn 30e. Buiten mijn verdriet heb ik hier ook angst en paniekaanvallen door ontwikkeld. Het besef dat mij dit ook had kunnen overkomen, het besef dat iedereen waar ik van hou ooit doodgaat, het besef dat het leven eindig is. Het komt ineens als een klap in mijn gezicht. Ik heb sinds juni oxazepam in huis. Gekregen van de huisarts. Heb dat toen 3 dagen geslikt, toen een tijd niet, maar het ging echt niet. Dus heb ze geslikt op dagen dat het nodig was. Soms een dag wel, soms 2 dagen niet. Meestal maar 1 per keer 10mg. Ondertussen loop ik bij de praktijkondersteuner en heb een groepstherapie gevolgd voor mensen met angst, paniek en piekeren. Ik ben dus wel bezig om hier uit te komen. Heb het zelfs 2 weken zonder oxazepam gedaan maar afgelopen week heb ik ze toch weer nodig gehad. Ik voel me weer bang, rillerig, gewoon een slechte week. Ik heb er maandag 1 gehad, dinsdag 2 en vandaag 2. Ik kan er ook makkelijk van af blijven als het moet, ik ben alleen bang dat als ik morgen wakker wordt ik last krijg van "afkickverschijnselen". Kan dit na de mate van gebruik waarop ik de tabletten slik? Ik hoop dat iemand mij hier antwoord op kan geven. Dankjewel.

    Reageer
    #2

    Eigenlijk niet. Als je ze incidenteel gebruikt hoef je je daar eigenlijk geen zorgen over te maken.

    Reageer
    #3

    Bedankt voor je reactie! Dus mijn lichaam raakt er niet aan gewend, omdat ik het maar 2/3 keer in de week gebruik en soms met tussenpozen?

    Zal weer even Door deze periode heen moeten. Herstel gaat (zoals het leven) met ups en downs hè. .

    Reageer
    #4

    Daar hoef je je geen zorgen over te maken.

    Reageer
Reageer op: Oxazepam


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief