verslaving oxepan

  • #1

    Hallo

    Zou er iemand mij kunnen vertellen wat de schade kan zijn van te veel oxazepan gebruik.

    Een kennis van mij gebruikt namelijk per dag z'n 10 stuks. Soms is het ook nog wel meer. Ze gebruikt deze medicijn omdat ze een nerveus typ is en maakt het haar rustig.

    Nu heeft ze de afgelopen tijd alleen nog maar meer klachten er bij gekregen.
    o.a. hoge bloeddruk, maag klachten , te kort vitamine D , heel erg moe , geen kracht meer om te kunnen lopen , stoelgang . De huisarts heeft meerdere malen bloedonderzoeken gedaan en daaruit was niks te vinden. Echter weet hij niet dat ze zoveel oxazepan gebruikt.

    Heeft er iemand tips en ideeën of zit er iemand in soortgelijke situatie ?

    Laat het me weten.

    Reageer
    #2

    [quote]De huisarts heeft meerdere malen bloedonderzoeken gedaan en daaruit was niks te vinden. Echter weet hij niet dat ze zoveel oxazepan gebruikt.[/quote]
    Het is natuurlijk eigenlijk te gek voor woorden, dat iemand naar de huisarts gaat met verschillende klachten, die huisarts onderzoek laat doen en er dan niet bij verteld, hartstikke verslaafd te zijn aan de de oxazepam. Je mag niet verwachten dat de huisarts je kan helpen als je niet de waarheid verteld. Met die hoeveelheid oxazepam is het niet raar dat ze klachten heeft.
    Als ze zo doorgaat zullen de klachten alleen maar erger worden en zal ze ook steeds meer oxazepam nodig hebben. Ze heeft een forse medicijnverslaving en die is net zo erg als een drugsverslaving.
    Ze moet terug naar de huisarts en vertellen wat er echt aan de hand is. Dan kan de huisarts haar ook helpen. Ze zal in ieder geval van de verslaving af moeten en daar heeft professionele hulp bij nodig.

    Reageer
Reageer op: verslaving oxepan


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief