afgebouwd venlafaxine

  • #1

    Hallo wie kan mij helpen ik heb 2 jaar velafaxine 300mg geslikt dit ging ik afbouwen omdat de arts vond dat ik andere pillen nodig had en dit ging na mijn mening veel te snel ik ging van 300 na 225 na 4 dgn na de 150mg weer na 4dgn 75mg toen kreeg ik veel bijverschijnselen dus de arts deed er 37,5mg bij dit slikte ik een week toen weer terug na de 75mg na een week na de 37,5 en weer 4 dgn later na de 0 ik voelde me echt heel raar maar dat hoort erbij werd er gezegd na 4 dgn wilde de arts dat ik clomiparide ging slikken van 75 mg en daarna na de 150 nou ik heb dit dus niet gedaan want ik voelde me niet goed hoorde van mensen dat dit echt niet kon zo nu ben ik inmiddels 4 wkn van me pillen af en ik voel me niet goed kan niks hebben huil erg veel geen zin in dingen voel me heel schuldig als ik niks doe kortom ik ken mezelf niet heb ook schokjes in me hoofd en ben misselijk wie kan mij vertellen of het afbouwen echt te snel is gegaan... wat ik hieraan kan doen want dit wil niemand ..... help me AUB....

    Reageer
    #2

    @Anoniem.

    Het maakt het was leesbaarder door je verhaal in alineas op de delen inlaats van 1 lange aaneengesloten zin van 10 regels. Dit is bijna niet leesbaar!

    Ik begrijp dat je niet hebt afbwouwd met de 10% reductieregel. Wat was je laatste dosis?
    Afbouwen van Efexor moet heel heel erg langzaam, met minimale dosisreducties per keer. En er moet misnten afgebouwd wordne tot een tiende van de laagste standaarddosis, bij Efexor is die 37 mg dus moet je zeker afbouwen tot onder de 4 (vier) mg.
    Dat is alleen mogelijk met afwegen of tellen van de korretljes. Voglens mij heb je dat niet gedaan en ben je vanaf 37 mg gestopt. En dat is een keijharde en levensgevaarlijke cold turkey.
    Kun je wat duidelijker je medicijnhistorie en afbouwschema beschrijven?
    In de andere threads over Venlafaxine staat ook goede informatie over de afboustrips, deze komen binnenkort beschikbaar.
    De arts die je nu begeleid heeft weet blijkbaar van toeten noch blazen! Efexor is samen met Seroxat een ramp om af te bouwen en dat moet heel erg langzaam en met kleine incrementele dosisverlagingen geschieden.
    En zeker NIET met pillen overslaan of doseringen om de dag wisselen!!!

    Klaas

    Reageer
Reageer op: afgebouwd venlafaxine


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief