Medicijnen door verzekering vergoed.

  • #1

    Ik heb medicijnen bestelt bij de apotheek (op recept) en die worden vergoed door de verzekering.
    Krijg ik hier nu iets van een brief van thuisgestuurd? Want mijn ouders weten nergens van, en dat wilde ik eigenlijk zo houden...
    Alvast bedankt

    Reageer
    #2

    de medicijnen die rechtstreeks van verzekering aan apotheek vergoed worden daar krijg je nooit een rekening van te zien.
    Het is echter wel zo dat doordat je tegenwoordig een eigenrisico terug krijgt en er daardoor 1x een eindafrekening komt waar op staat hoeveel je terug krijgt en wat daarvan is afgetrokken aan dokterskosten en medicijnen!
    Brenda

    Reageer
    #3

    Waarschijnlijk is het per verzekeraar verschillend, maar de mijne stuurt regelmatig een overzicht van de gebruikte zorg en medicijnen, de kosten die betaald moeten worden en hoeveel je nog aan eigen risico over hebt.
    Als je onder de 18 bent val je niet onder het eigen risico, maar hoogst waarschijnlijk krijgen je ouders wel een lijst van de gemaakte zorgkosten, dus ook van de medicijnen.
    Als je weet welke zorgverzekering je ouders hebben kun je dat zo navragen, je hebt dan wel jouw verzekeringnummer nodig!

    Zo zie je maar weer: het valt niet mee iets buiten je ouders om te doen!

    Anita

    Reageer
Reageer op: Medicijnen door verzekering vergoed.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief