SPOED!!! overdosis?????

  • #1

    Hallo,

    Ik heb erg last van men rug sinds ik 2,5 jaar terug een scooterongeval gehad heb.
    er is tussen 2 wervels 2/3 aan kraakbeen weggeslagen door de klap en 1 van de wervels was gebroken.

    Nu anderhalve week trug heb ik denk ik iets verdraaid en verga ik van de pijnen en gewoon paracetamol of ibobrufen werkt niet.
    Nu is het vandaag zo erg geworden dat ik uit pure wanhoop een strip (10 stuks) paracetamol 500 mg. ingenomen heb en ook nog eens 3000 mg. ibrufen oplos zakjes genomen heb en 4 slaappillen dit omdat ik door de pijn niet kan slapen.

    loop ik gevaar nu? ik heb dit allemaal ineens ingenomen een klein uurtje terug.

    ik blijf op deze site uit hoop dat er een snelle reactie komt!

    groeten robin

    Reageer
    #2

    Robin je bent zeer onverstabndig gerweest, en het is nog onverstandiger een spoedvraag hier te posten. Bel je huisarts of ga naar de spoedeisende hulp.

    Reageer
    #3

    en....leef je nog...geen maagbloeding gekregen???
    Voortaan niet zo stom doen en een arts bellen!

    Reageer
    #4

    Dat is toch logisch dat je bij een acute situatie niet gaat chatten!!!

    Reageer
    #5

    He Robin kun je al iets van je laten horen?????????? Idd dom om dit te doen, maar ik begrijp je hopeloosheid van pijn wel hoor! Ik hoop dat je kunt reageren, misschien slaap je nu je roes uit of ben in het ziekenhuis beland, maar laat daarna in ieder geval iets van je horen, dan zullen er meerderen gerustgesteld zijn.
    Liefs Pien
    Overigens denk ik niet dat je hieraan dood bent gegaan!!!!!!!!!!!!!!

    Reageer
    #6

    Heej Robin waar ben je nou ???? Durf je niet of is er echt iets met je gebeurd???? Of ben je bang voor negatieve reacties ???? Niet van mij hoor, laat maar gauw wat van je horen dan zijn we weer gerustgesteld.
    Liefs Pien

    Reageer
    #7

    schreeuw om aandacht,werk zelf met zulke mensen,dus maak jullie niet druk,ze had andere antwoorden verwacht.

    Reageer
    #8

    @ An, laten je jou dan maar direct ontslaan.

    Een schreeuw om aandacht, betekent namelijk al dat er geen weg meer te zien is.. Dat alles zwart is, en dat ze ondanks eerdere pogingen, niet van hetgeen af kunnen komen waar het mee zit. En dus de buitenwereld erbij betrekken, door op een heftige, en acute manier te laten zien, dat het goed mis is, dit gebeurd in de meeste gevallen, erg impulsief, en is inderdaad een kreet om hulp, maar ook dat is dus de taak van hulpverleners, dit dus uit te sluiten, jou manier werkt alles behalve recht toe zee.

    Dus oftewel dit wel of geen manier is om aandacht te trekken, dat is niet aan jou om daarover te oordelen, je werkt zelf met deze mensen, ik hoop dat ze met jou niet al te vaak in gesprek gaan dan.

    Hoe dan ook, in welke vorm dan ook, negatieve aandacht, is ook aandacht, en als hulpverlener zal ik hierin ook altijd antwoorden. Alleen dan oplossingsgericht, en er op lange termijn ook zichtbaar resultaten zijn.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: SPOED!!! overdosis?????


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief