Zofran (Ondansetron)

  • #1

    Is Ondansetron op lange termijn schadelijk? Als je het optioneel zou innemen (pak en beet 1 keer per week gemiddeld)? Mijn misselijkheid is niet te houden en dit medicijn is het enige wat me écht honderd procent helpt.
    Of bouw je tolerantie op na een periode?

    Reageer
    #2

    Wie heeft het middel voorgeschreven?
    Waardoor wordt de misselijkheid veroorzaakt?
    Hoe oud ben je?

    Reageer
    #3

    Ik ben jong, 24. Ik heb al jaren last van misselijkheid door gastroparese en chronisch braken. Nu had ik ga een operatie ooit tijdelijk Zofran en dit hielp geweldig. Dus ik hoop dat medicijn weer te krijgen maar dan voor de chronische misselijkheid die mijn leven verpest.

    Reageer
    #4

    Je kunt het met je huisarts overleggen.

    Er is ook een goed homeopatisch middel tegen misselijkheid.
    Tabaccum D6

    Reageer
    #5

    Dank voor de tip, zal het eens proberen!
    Maar mocht ik toch Ondansetron gaan gebruiken in lage dosis is het dan op lange termijn schadelijk (is dat ooit gebleken of getest) of je weet?

    Reageer
    #6

    Langdurig gebruik van medicijnen is altijd schadelijk. Ondansetron heeft invloed op je serotonine systeem en is daarom ongeschikt om langdurig te gebruiken.

    Reageer
Reageer op: Zofran (Ondansetron)


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief