Pil twee keer te laat in derde week

  • #1

    Op afgelopen donderdagavond (24-07) heb ik mijn laatste pil genomen. Op vrijdagavond had ik deze weer moeten nemen, maar dit was ik vergeten. Deze pil heb ik dan ook pas zaterdag om 1 uur 's middags genomen. Op zaterdagochtend voor ik de pil nam heb ik nog seks gehad. Zaterdagavond had ik de pil weer moeten slikken (gewone tijd), maar ook dit ben ik vergeten. Hier kwam ik zondagochtend om 11 uur achter. Toen dit gebeurde zat ik in mijn laatste week, mijn stopweek is aankomende vrijdag. Ik dacht dat ik er verstandig aan deed deze strip af te maken en zonder stopweek aan een nieuwe strip te beginnen, mijn. Echter heb ik sinds maandag al last van veel bruine afscheiding, waarvan ik er van uit ga dat het een doorbraakbloeding is. Omdat ik het spoor redelijk bijster ben vraag ik me af of iemand weet wat ik nu moet doen en hoe groot is de kans dat ik zwanger ben?? Ik slik overigens de Ethinylestradiol/drosperionon Mylan.

    Reageer
    #2

    Je moet inderdaad gewoon zonder stopweek doorgaan met de nieuwe strip en deze afmaken. Je bent en blijft dan gewoon beschermd tegen zwangerschap. De bruine afscheiding wordt wel veroorzaakt door het vergeten van de pillen maar is verder geen probleem.

    Reageer
Reageer op: Pil twee keer te laat in derde week


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief