tweestrijd

  • #1

    Hallo.Ja,ik zit enorm in tweestrijd en wel hierom:Sinds ca.2jaar gebruik ik oxicodon voor neuropathische pijn na een borst-operatie (kanker)Al vele andere medicijnen geprobeerd ook via de pijnpoli en deze helpen echt prima.Het enigste nadeel is,dat ik enorm veel last en dan ook echt veel last heb van transpireren.De hele dag loop ik met papier het zweet te deppen en s,nachts word ik steeds wakker omdat ik dan ook hevig transpireer.Nu kan ik een ding doen en dat is stoppen met de medicijnen maar dan komt de pijn in alle hevigheid terug en dat is ook niet de bedoeling.Dat is nu mijn tweestrijd,wat moet ik in godsnaam doen.....?Ik kom er zelf niet uit,pieker me suf en weet me geen raad. Weet iemand van jullie misschien een goede oplossing,een goede tip of raad?Ik zal hier erg dankbaar voor zijn.Wie weet.....aub!

    Reageer
    #2

    Dat is een moeilijke keuze.
    Er zijn inderdaad een aantal medicijnen die het transpireren kunnen veroorzaken. Het lastige is dat soms moeilijk te bepalen is welk medicijn. Het is keuze tussen twee kwaden. Maar de beslissing kun je toch echt alleen maar zelf nemen.
    Als er nog andere pijnstillers zijn die werken zou je kunnen wisselen met de oxycodon. Deze is nl in veel gevallen de veroorzaker.

    Reageer
    #3

    Dank je Tandor.Ik weet dat ik en alleen ik dit moet oplossen,maar ik dacht dat iemand anders mij een raad kon geven over medicijnen(pijnstillers)die evt.ook goed helpen en die niet die zweet-aanvallen geven.Van de pijnpoli heb ik al medicijnen en spuiten gehad,maar die hielpen weinig of niets of ik moest hoge dosis gebruiken en dat wil ik niet.Die medicijnen hebben ook wel bijverschijnselen maar dat vind ik niet zo erg dan dat transpireren.Nou ja, ik zal dan wel zien en nog even doorpiekeren wat ik zal gaan doen.

    Reageer
Reageer op: tweestrijd


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief