alcohol drinken bij primperan?

  • #1

    Ik ben een 16-jarige die last heeft van angstaanvallen. Door die angstaanvallen krijg ik hartkloppingen en misselijkheid en begin ik te zweten. Vooral die misselijkheid en de schrik om te braken is verschrikkelijk. Daarvoor pak ik de medicatie primeran, dan voel ik mij beter en heb ik minder schrik om een angstaanval te krijgen of te braken. Nu mijn probleem: zaterdag is er namelijk een feestje waar ik naartoe ga. Natuurlijk ben ik nu al aan het paniekeren dat ik op dat feestje (waar bijna iedereen van mijn school ga zijn) een paniekaanval ga krijgen. Een half uurtje voordat ik naar het feestje vertrek zou ik dus primperan nemen zodat ik minder paniekerig ben. Natuurlijk zou ik graag op dat feestje wat drinken, geen sterke drank natuurlijk.Normaal drink ik altijd Kriek Nu komt uiteindelijk mijn vraag: is dit gevaarlijk als ik primperan heb ingenomen? U mag ook altijd wat tips geven voor mijn angstaanval, als ik er één krijg. U moet ook weten dat ik sinds gisteren begonnen ben met mindfulness via een cd thuis om de angstaanvallen te overwinnen en mijn ouders zijn natuurlijk ook op de hoogte van mijn angstaanvallen.

    Reageer
    #2

    Alcohol versterkt het versuffende effect van dit middel. Ook als je hier niets meer van merkt omdat je gewend bent geraakt aan dit middel, kunt je door het gebruik van alcohol erg suf worden. Beperk daarom het gebruik van alcohol en drink het liever niet.

    Lees ook eens:
    http://www.tandor.nl/page/angststoornis

    Reageer
Reageer op: alcohol drinken bij primperan?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief