paroxetine 10mg naar 20mg

  • #1

    Beste "ervaringsdeskundigen",

    Even een vraagje, ik ben niet op zoek naar meningen over het al dan niet gebruiken van dit geneesmiddel. Ik ken de voor- en nadelen. Ik neem dit geneesmiddel reeds 4 jaar(20mg) en ben hier zeer tevreden van. Begin dit jaar was ik gestart met afbouwen, ik zit inmiddels op 10mg. Door enkele zware tegenslagen op privégebied leek het mezelf en de psych toch aangewezen om weer te verhogen, om een terugval te voorkomen.

    De enige vraag die ik voor jullie vandaag heb, is dat een overstap van 10mg naar 20mg weer voor bijwerkingen zal zorgen.
    Ik heb dus 4 jaar 20 mg genomen, 3 maanden 10 mg en zou nu terug naar 20mg willen gaan, weten jullie aan wat ik me moet verwachten qua intensiteit van bijwerkingen?

    Reageer
    #2

    Dat is een moeilijke vraag. De bijwerkingen zullen niet voor iedereen hetzelfde zijn in een vergelijkbare situatie. Zou je eventueel met een tussenstap kunnen verhogen gedurende een aantal dagen voordat je naar 20 mg gaat?

    Reageer
Reageer op: paroxetine 10mg naar 20mg


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief