Cymbalta oorzaak te snel klaarkomen ?

  • #1

    Ik slik nu al 2 jaar 60 gram cymbalta ik heb weinig last van de bijwerkingen die in de bijsluiter staan maar ik merk een grote verandering in mijn uithoudingsvermogen sexueel ik heb het gevoel dat ik veel sneller klaarkom dan voorheen ( niet een beetje sneller maar om te schamen bijna waar ik eerst nooit last van had ) en dat ik gek genoeg veel minder zin in sex heb. Kan dit door de cymbalta komen ? Ik heb geen erectie problemen of andere problemen op dit gebied die wel in de bijsluiter staan allen dit .ik schaam me er voor en voel me er onzeker over.

    Reageer
    #2

    Beste Nbeetje,
    Het kan heel goed door de cymbalta komen.

    Uit de bijsluiter:
    Seksuele stoornissen, zoals minder zin in vrijen, geen orgasme kunnen bereiken, moeilijke erectie en te late zaadlozing. Deze bijwerkingen gaan over als u met het middel stopt. Neem contact op met uw arts als u hier last van heeft. Ook het sneller klaarkomen kan hierdoor komen.

    Overleg eens met de arts of een ander anti depressiva een mogelijkheid is.

    Reageer
Reageer op: Cymbalta oorzaak te snel klaarkomen ?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief