Tramadol. De voor en nadelen

  • #1

    Ik gebruik zins 2 dagen 3 x 50mg Tramadol voor ernstige pijn in mijn rug. Ik ben in de loop der jaren al 5 keer geopereerd. Maar het is nu zo dat ze er niets meer aan durven te doen. Met andere woorden: met de pijn leren leven. Ik heb in het verleden wel diclofenac en paracetamol codeine gebruikt, maar dat helpt mij niet van de pijn af. Vooral s'nacht heb ik veel pijn met als gevolg dat ik heel slecht slaap. Nu heb ik dan Tramadol, en moet zeggen dat deze medicatie mij wel de nacht door helpt. Nu is mijn vraag wat zijn de voor en nadelen van dit medicijn? En wat zijn jullie ervaringen?

    Bij voorbaat dank voor de antwoorden.

    Groet, Martin

    Reageer
    #2
    Reageer
    #3

    Je kunt best verslaafd raken aan Tramadol. Pas daarvoor op. Als je het toch wilt kopen dan kan dat via je dokter of ook online. Als je even Googled dan vindt je allerlei sites welke tramdol verkopen.

    Reageer
Reageer op: Tramadol. De voor en nadelen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief