Over dosis paracetamol

  • #1

    Hoi, ik heb gister op school in de 1ste pauze 4 paracetamollen geslikt, en daarna in de 2de pauze 5 paracetamollen. Vandaag heb ik er ook weer 4 geslikt in de pauze en nog 2 thuis. Komt omdat ik me niet lekker voel, en dus paracetamol in neem. Is dit een overdosis? Ik voel me wel heel erg moe en futloos. Wat zijn de gevolgen en wat moet ik doen?

    Reageer
    #2

    Het Medisch Forum biedt bezoekers van Dokter.nl de mogelijkheid om medische vragen te stellen, medische vragen te beantwoorden en van gedachten te wisselen met andere bezoekers en ervaringsdeskundigen over uiteenlopende medische onderwerpen. Op het Forum worden geen vragen beantwoord door artsen van Dokter.nl. Het kan dan ook niet gezien worden als een vervanging van een (medisch) consult. Raadpleeg bij medische noodsituaties altijd uw huisarts of bel 112.

    Reageer
    #3
    Reageer
    #4

    Lees de bijsluiter!

    Reageer
Reageer op: Over dosis paracetamol


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief