Concerta aanvragen of niet

  • #1

    Ik heb altijd last gehad van hyperactiviteit en concentratie problemen. Een vriend heeft ADHD en hij neemt concerta, ik had het ook eens genomen om te proberen of het hielp met concentratie en het helpt enorm!

    Ik kan me eindelijk concentreren bij mijn huiswerk en ik merk ook dat ik er veel socialer van wordt, de behoefte om mensen om me heen wordt grooter.

    Nu vraag ik me af of het slim is of dit aan te vragen en hoe de dokter mij een recept kan geven? Moet ik eerst een test afleggen om te bewijzen dat ik ook "ADHD" heb? Zo ja wat is dit voor test? En is het slim om te zeggen dat ik het eerder heb gebruikt om te proberen en dat het goed werkte?

    Alvast heel erg bedankt,

    Tom

    Reageer
    #2

    Hai Tom,
    Ik heb geen ervaring met Concerta of ADHD, maar ik ben van mening dat wanneer je dit medicijn aan je huisarts wilt vragen, je eerlijk moet vertellen dat je het al een keer geprobeerd hebt. Jee wilt toch dat hij een duidelijke diagnose stelt. Als je informatie achterhoud, klopt misschien de diagnose niet.

    Groet Jolet

    Reageer
    #3
    Reageer
Reageer op: Concerta aanvragen of niet


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief