bijwerkingen oxazepam???

  • #1

    Hallo!

    Sinds begin augustus slik ik iedere avond oxazepam om te kunnen slapen, eerst 10mg en nu 15 mg.
    Ongeveer 3 dagen nadat ik starte met de oxazepam kreeg ik lst van tintelingen in mijn armen en benen. Dat was door de angst volgens mijn huisarts. Het werd steeds erger en nu zak ik ook door mijn benen als ik meer dan 100meter loop. Mijn armen voelen als ik even wat doe, en dan met name boven mijn hoofd ook als verlamd aan.
    Ik kan nu dus bijna niets meer en lig en zit de hele dag.

    Zou dit door de oxazepam kunnen komen? Volgens mij huisarts kan het niet. Ik heb al een stoppoging ondernomen maar dan slaap ik niet. Niet 1 nacht niet maar dagen niet.

    Ik wil perse stoppen maar het lukt nog niet.

    Wie weet raad want zo kan ik niet door gaan.

    Groetjes Ada

    Reageer
    #3

    Voor informatie over bijwerkingen van de oxazepam kun je het beste met je apotheker contact opnemen. Deze is gespecialiseerd in medicijnen. Succes.

    Reageer
    #4

    Je kunt veel beter de kracht van Google gebruiken, ik heb zelf voerigens niet vele ervaring met Oxazepam. Maar bij alle psychiatrische middelen kunnen adverse reacties voorkomen tijdens starten, gebruik en stoppen.

    Apothekers "weten" vaak alleen over de officiele werking en bijwerkingen zoals die door de fabrikanten zijn vrijgegeven. Bijvoorbeeld over de gruwelijke ontwenninsgproblematiek van SSRi antidepressiva weten de meeste apothekers an artsen nog steeds niets, ondanks de overwekdigende hoeveelheid meldingen hiervan.

    Stoppen meot altijd geleidelijk gebeuren, de Ashton Manual biedt verreweg de beste informatie hiervoor. Deze kan eenvoudig gevonden worden op internet in is inmiddels ook in het Nederlands beschikbaar.

    Reageer
    #5

    het afbouwen is vreselijk dat wil je niet. Je moet ervan afblijven troep. Echt vergif.

    Reageer
    #6

    het afbouwen is vreselijk dat wil je niet. Je moet ervan afblijven troep. Echt vergif. En je kan er neuropathie van overhouden

     

    .

    Reageer
Reageer op: bijwerkingen oxazepam???


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief