iemand een vervanger die dit niet heeft?

  • #1

    Hallo,

    Sinds 2003 slik ik (vrouw, nu 47 jaar) paroxetine en mijn zin in sex is 0,0. Mijn huisarts schreef dit af als 'de overgang, hormonen' en daar had ik mijzelf eigenlijk bij neergelegd. Mijn zoon, nu 21, kreeg een aantal jaar geleden (psychische) klachten en kreeg citalopram 20mg voorgeschreven. Dit werkte goed tot hij seksueel actief werd, lees niet kon worden want 'het' werkte niet. Hij is toen, met medeweten van de huisarts,gaan minderen maar het werkte niet. In no time nadat hij gestopt was met citalopram werkte alles naar behoren maar hij merkte nu ook dat hij niet zonder medicijnen kon. De huisarts schreef toen hetzelfde voor als ik gebruik paroxetine 20 en weer liet zijn libido het afweten en nu is hij gestopt met slikken.

    Mijn huisarts beweert dat er niets anders is, is dit echt zo? Is er echt geen medicijn die (ongeveer) dezelfde werking heeft als paroxetine maar dan zonder de erectie/libido problemen?
    Mag ook homeopathisch zijn o.i.d.

    Alvast bedankt,
    Dannygirl

    Reageer
Reageer op: iemand een vervanger die dit niet heeft?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief